Sayfa 660/813 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon
Arama sonucu : 6501 madde; 5,273 - 5,280 arası.

Konu: BNTAS - Bantaş Bandırma Ambalaj

1. Bu arada şunu da belirtmek isterim gecen ay ayçiçek yağı spekulasyonundan dolayi baya bir stoklama yapıldı. Bantas özelinde siparişler one çekilip ciddi bir kar artışı yaratabilir ilk iki çeyrek. Bu da tahtaciya gerekli hareketi yapmak için firsat taniyacaktir diye düşünüyorum. Tum portföyü buraya taşıyasim var ama Portfoyde az birsey olsun diye çıktığım yolda 3 te 1 i bntas olunca dur diyorum kendime artik) Patronda diger bir neden son bir oyunu olur belli olmaz diye kimseye de tavsiye edemiyorum. Ama bu sene en azindan icimiz rahat bekleyebiliriz bence....

2. Bntasta cok bakmaya gerek yok ama teknik derki 3.32 kirarsa olay değişir izlemeye devam çıkmayan candan ümit kesilmez...

3. Bu arada internetten takip edebildiğim kadarıyla aralikta 17-18 tl olan 5 lt bos teneke 24-25 tl civarina satılıyor toptan olarak. Hesaplamalar icin cok erken olsa da Bakkal hesabi %30 eklesek son çeyreğe 120-130 ml ciro beklenebilir. Yuzde 18 brüt marjla 21-25 ml brut kar gelse 5 ml pazarlama falan derken kilciksiz 16-20 ml esas faaliyet gelebilir kur kambiyo faiz derken ben 20 ml üstü beklerim ama dedigim gibi hesaplar tutsa bizim bakkal zengin olurdu Yan tahtalarda da uzun zamandir olmayan bir kiprasma var bakalım tahtacı icin hersey hazir....

4. Haftaya genel kurul çağrısı ve kar payı ile ilgili açıklama gelebilir. Nisan sonu da ilk ceyrek açıklanabilir. Kaldi 1 ayi bakalim daha ne kadar baskilayacak...

Duhul
    Jul 2017
    İkamet
    güneşin doğduğu yer
    Gönderi
    1,082
    Bu kadar artıya rağmen #bntas için bu fiyatlar borsamızında beş para etmediğinin bir göstergesidir.

6.  Alıntı Originally Posted by körhacı Yazıyı Oku
    Bu kadar artıya rağmen #bntas için bu fiyatlar borsamızında beş para etmediğinin bir göstergesidir.
    Suyun basina oturmus harami surusu ordayken borsayi degerlendirmek bence pek insafli olmaz.

Sabir, insallah 2022'de gidecekler.

Diger taraftan Borsanin geneli ile BNTAS'i birlikte degerlendirmek dogru bir sonuc vermez.

BNTAS cok derli toplu bir sirket.

Buyukluk olarak da, aldigi siparislerin buyuklugu dusunuldugunde, rekabet ustunlugu goruluyor.

Siradaki bence tek oncelikli konu kendi enerjisini uretmek olmali.

Bu konuda da calismalarin basladigini son bilgi notunda acikladilar.

TIR'lar bile kendine ait, bu mazot fiyatlari ile bu durum ciddi bir reakabet ustunlugu sagliyor.

Sabirli olmak ve maliniza sahip cikmak gerekiyor.

Bu degerde TL. ile alinacak en iyi sirketlerden biri bence.

7. Az kaldi uc vakte kadar bir hareket olacak gibi gibi izlemeye devam...

8. Haftaya birakacak gibi ama aşağı mi yukarı mi ? yan tahtalarin genel durumuna bakınca çoğunda bir sıkışma dirence dokunma mevcut hayırlısı artik...Screenshot_20220325-143732.jpg

Sayfa 660/813 İlkİlk ... 160560610650658659660661662670710760 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •