Sayfa 985/1002 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon
Arama sonucu : 8011 madde; 7,873 - 7,880 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade - VI

Alıntı Originally Posted by Red Hot Ryder Yazıyı Oku
    ‘Eee amma şindi biz az daa şeedersek ww3 çıkacak emin misin’ deseler sana zarar verenin yaptığının yanına kalacağı bir dünyada onursuzca yaşayacağıma ww3 ü tercih ederdim.
    Comminavirus. Tedavisi yok maalesef, oyle 10 kez asi olmak da ise yaramaz. Tercumesi de yokmus, cevirdim sizlere.

comminavirus
    /kom.mi.na.vi.rus/
    isim
    çoğul komminavirüsler
    *mikrobiyoloji* *patoloji*

Tanım

1 : Orak ve çekiç şeklinde spike proteinleri ile çivilenmiş bir lipid zarfı olan ve çoğunlukla insanları ve ayilari enfekte eden büyük tek iplikli RNA virüslerinden oluşan bir aileden (Comminaviridae) herhangi biri.

Komminavirüsler insanlarda çeşitli psikolojik hastalıklara neden olabilir. En onemlisi insanlığin butun kotuluklerinin Batı'ya yuklenmesidir. Komminavirüsler inanctan sorumlu beyin hücrelerini yok eder, bu nedenle Arabovirüsler (tüm kotuluklerin Yahudilere ve Batı'ya yuklendigi) veya Tayibovirüsler (tüm kotuluklerin kendisinden başka herkese yuklendigi) ile karıştırılmamalıdır. Etkileri hastanin son kullanma tarihi dolana kadar kalıcıdır.

Alıntı Originally Posted by paRs Yazıyı Oku
    Oyun zanneden salaklar. İhmal edilebilir. Asıl sorun tehlike karşısında sessiz kalanlarda....
    Yada taraf sevdasında olanlarda.

Dünya hiçmi huzur bulmayacak.

Sade vatandaşlar hepmi harcanacak.

Savaş yada terör

Terörist besleyip karıştırmak da aynı.

1000 dolar için silah kullanan manyaklarda var.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Günaydın TÜRK MİLLETİ
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    İzmir
    Gönderi
    3,166
    Taliban, para yardımı yaparsanız, kız çocuklarını okula göndeririz demişti.
    Dün caymış.
    Okullar hazır değil, yeterli kadın öğretmen yok, vs.

İmamlara fazla yüz verirsen, sonunun nereye varacağı belli olmaz.
    Hem imam, hem hırsıza fazla yüz verirsen hepten göçersin.

Anonymous Rus Merkez Bankasini hacklamis. 35 bin dosyayi yayinlayacagiz diyor.

Gecen gun de Nestle'ye cekilmeleri icin sure vermisti. Cekilmeyince 50 bin musterisini yayinladi. Nestle bir kismini cekiyoruz dedi. Yeterli degil dedi anon. Cikmazlarsa butun musterilerin listesini yayinlayacakmis.

Gecen gun de aynisini Sclumberger'e yaptilar. Ceklildi.

Her gun nukleer bomba atacagiz tehdidi. At lem, haritadan silsinler seni. Sanki bir tek sende var.

Simdi bu ABD'nin niye bu Kuzey Kore ve Iran'a o kadar dayattigini anliyorum. Boyle krazeeeelerin elinde nukleer silah olmamasi lazim. Allah'in izni ile arindiracagiz boz ayiyi nukleer silahlarindan bu vesileyle.

Bu gece motorinin litre fiyatına 1 lira 37 kuruş zam gelmesi bekleniyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

8. günaydınlar

Sayfa 985/1002 İlkİlk ... 485885935975983984985986987995 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •