Asil nadir de bir zamanlar böyle şeyler yapınca ingiltere malına coktu sürüm sürüm süründürdü.asil nadir malı mulku şirketleri gitti .
kendini kıbrısa atıp paçayı kurtardı bide üstüne hapis yatacaktı. byle patronlara ingiltere gibi Borsa SPK lazım.
Asil nadir de bir zamanlar böyle şeyler yapınca ingiltere malına coktu sürüm sürüm süründürdü.asil nadir malı mulku şirketleri gitti .
kendini kıbrısa atıp paçayı kurtardı bide üstüne hapis yatacaktı. byle patronlara ingiltere gibi Borsa SPK lazım.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Ünlü bugün de 32 bin lot almış. Uzun zaman sonra ben de bugün 2 bin lot daha alıp 5 bin lota ulaştım. Fakat kafama takılan bir soru var. Matrixteki günlük pasta da info yatırım aracılığıyla aldığım 2 bin lot görünmüyor. Daha doğrusu info bugün tahtada alım tarafında hiç yok. Bu nasıl olabilir?
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bugün Tuğçe hanıma bir mail attım.
SPK onayı neden gelmedi, sorun mu var?
Eksik bulunan hususlar mı var? Şirkete SPK dan bir bildirim yapıldı mı? Bu konularla ilgili de yatırımcı sunumu yapacak mısınız?
Bakalım kayda değer cevap verme lütfunda bulunacaklar mı?
Bilgilendirme için teşekkürler sn. Playmaker.
FIG-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Evet nedense bedelli konusu şirketi zayıflatan bir husus gibi lanse edildiği için hisse fiyatı da baskılandı.
Oysa bedelli yapıldığı gün şirketin kasasına 150 Milyon nakit girecek. (bir kısmı ana şirketin verdiği borç mahsup edilecek. Sonuç olarak borçlar azalacak)
Şimdi bu durumda bedelli yapılınca şirket finansalları zaten pozitif iken çok daha iyi görünüme sahip olacak.
Ayrıca şirketin bedelli sermaye artışını keyfi olarak olarak yapmadığı da ortada. Yapılacak yatırımlar, alınacak makinalar hepsi planlı programlı. Şirketin yatırımcı sunumunda orta ve uzun vade hedefler de planlı programlı.
İnşallah daha iyi olacak
Yer İmleri