Originally Posted by
turnaq
durdukyere 20 tly fiyat cıkart hopp 50 mil 2021/9 da kar varken sen tut % 500 bedelli yapacam de. kime sordun o kadar bedelli yapacaksın, sonra benim bedelli hakkımı borc vermiştim şirkete de hani lan diye millet yazın ca utancından apar topar avans hesabına 52 mil. yon yatır .utanmadan milletten para topla iştiraklerden gemi sat ee kalan parayı malzeme alacam de.
52 mil kur korumaya yatırsa lardı 3 aydır ortaklar 2 mil faiz alacaklardı ama nemli degil nasılsa bi yolunu bulurlar.
Bence SPK 3 aylık bilancoyu beklesin onay vermesın baksın 52 mil yerinde duruyomu sonra 6 aya kadar beklesin onay vermesin yatırımcıyı soymaya calısan böyle patronlara al paranı bidahada byle halt yersen seni borsadan cotundan cıkartırım desin
bak bidaha byle fırıldaklık yapıyomu
yetkim olsa böylelerinin malına elkoyarım borsadan cıkartırım icradan satar milletin parasını dagıtırım Türkiye sınırları içinde ticaret
degil bakkal bile açmasını yasaklarım al lan derim.
Eline emeğine sağlık, aynen senin gibi düşünüyorum. Mehmet NERGİZ deyince baya bi düşünmek lazım, zaten SPK da bedelli başvurusuna hala onay vermedi şirketin.
Malının üstünde oturamayan, oturup kalkmasını bilmeyen borsada NAH kazanır.
İnandığı hissede kaşıntısı tutan, bir günde 30 dilberi becermeye yeltenen kazanovalar KAZANDİBİ olurlar. (Sultan1.Krokodil)
Yer İmleri