10mln sermayeli şirket gübreyi belli oranda üretiyor çünkü müsilaj falan bin türlü sorun, maliyetler sıkıntı ...ama liman işi lojistik anlamda çok değerli..... akşamdan sabaha getiri beklemeyen için orta uzunda güzel tercih....
10mln sermayeli şirket gübreyi belli oranda üretiyor çünkü müsilaj falan bin türlü sorun, maliyetler sıkıntı ...ama liman işi lojistik anlamda çok değerli..... akşamdan sabaha getiri beklemeyen için orta uzunda güzel tercih....
Tek gerçek var tüm analizleri çöpe atın hâla akıl tutulması içindesiniz bakıyorum kimse gerçek değerine odaklanmıyor borsa vs düşünmeyin böyle bir liman üstüne hediyesi gübre fabrikası var bunun an itibariyle piyasa değeri 130 milyon dolar
İşte odaklanılacak nokta şu
Ortada bir liman var mı var
Emsalleri milyarlarca dolar değil mi öyle
Borsa filan alakası yok satarsa vs hikaye ya adamım limanı var ise bunun değeri nasıl olurda umursanmaz arkadaşlar borsa değeri 130 milyon dolar bu eşyanın tabiatına aykırı tüm analizleri bir kenara bırakın ya piyasa değeri 130 milyon dolar arada emsalleri ile 10-20 kat fark var bu ne bilanço ne temettü ne karlılık ne teknik analiz ile izah edilemez bir anormali durum borsa tarihinde ben böyle anormal iskontolu akıl tutulması bir değerleme görmedim 32 yıldır borsacıyım
sn dadaş25, haklısınız tesbitlerinizde , biz ky olarak mevcudu aynen koruyoruz , asıl top spek ve patronda onlar hisselerine çöp muamelesi yapıyorlarsa buna yapmayın etmeyin diyemeyiz ...
patronun da değerleme yapma isteği yok... bari şöyle okkalı karlar ve temettüler gelse hisse bu düşğk sermaye ile buralarda daha fazla bekleyemez, şu an ki itici.güç malesef ki açıklanan karların miktarlarıdır.
Mevcut patron ile iyi bilanço beklemek çokça hayalperestlik olur sanıyorum![]()
Mevcut durumu fazlası ile tatminkar buluyor olabilir?
Sonuçta değil, yoldadır erdem.
Gubrfde mevcut durumun dışında madenler var. Fiyat kaç kat arttı. Allah daha çok versin.
Burada da gübre dışında çok değerli bir liman var. Akarı kokarı da yok. Sürekli para basıyor. Ancak burada patron henüz doymadı . İki kalem hareketi ile karlar yok oluyor. Bakalım ne zaman patron doyacak ve gerçek karlar gözükmeye başlayacak?
https://youtu.be/KqtKeC9E3Tc
çok detaylı, faydalı bir.analiz... sonuna kadar izleyin ltf.
YouTube'da "Ege Gübre Tanıtım Filmi 2018" videosunu izleyin
https://youtu.be/orpgwAfF-Eo
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Yer İmleri