yalnız bu arada taşın toprağın altın istanbul portföyün blökçeğin fönü şakayla karışık ciddiyetten aylık % 25 getirmiş. yavrümmm bilseydik alırdık. yeşşaaa
yalnız bu arada taşın toprağın altın istanbul portföyün blökçeğin fönü şakayla karışık ciddiyetten aylık % 25 getirmiş. yavrümmm bilseydik alırdık. yeşşaaa
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Nereye kadar faiz artirmadan dayanacagiz bakalim. Mb nin faiz kararlarini aciklama zamanlarinda fonlari bozdurup ppf de beklemeyi dusunuyorum.
Bizim humumetin sagi solu belli olmaz. Bir sekilde faiz artırımına giderse eldeki birikimden de olabiliriz.
Bu sebeple kazanci dusurebilirim fakar riski minimize etmek istiyorum.
Dogru yoldamiyim bilemiyorum.
Ulkenin mb si parasini korur. Biz ters köşe yapacak diye her turlu senaryoyu düşünür olduk...
Varlık sınıflandırmasını ve çeşitlendirmeyi aktif olarak gözden geçirmeli zaman zaman pozisyonlarda tamiratlar yapılmalı. Birbiri ile ters korelasyona sahip olduğu, geçmişteki istatistiklere dayanarak varsayılan varlıkların, birbiri ile korele hareket ettiği zamanlar sıklıkla oluyor artık. Bu durum portföye kazanç sağlayabileceği gibi değer de kaybettirebilir.
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Bana göre de çeşit fazla oldu ama pek fark etmiyor, sonuçta değişkenler veya hisse fonların getiri ve götürüsü hemen hemen aynı oluyor, sadece takip ederken biraz zorluk oluyor. Aslında çok çeşit yapıp bir süre sonra duruma göre hangisi iyi gidiyorsa oraya aktarayım diyordum ama hiç belli olmuyor, iyi giden fon birden kötü gidebiliyor veya tam tersi oluyor, onun için şu fon en iyisi diye bir karar vermek zor oluyor.
Sepet yapınca öyle bir sorun oluyor, bazen emtialar, borsalar ve dolar aynı anda çıktığı gibi aynı anda düşebiliyor, bu durumda şimdiden bir tarafa ağırlık mı vermek gerekiyor, yoksa eşit şekilde devam edip düşüşlerde bir tarafa mı ağırlık vermeli, bununla ilgili bir strateji yapamıyorum bir türlü.
Aynı şekilde düşünüyorum artık sürpriz bir faiz artışı gelebilir, ilk toplantı 14 nisan da galiba ondan önce elimdeki dolara bağlı fonları bir miktar azaltıp beklemek daha iyi olur diye düşünüyorum, tabi belli olmaz ama arttırmazlarsa doların bir anda çıkacağını pek sanmıyorum.
Yer İmleri