Sayfa 195/905 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 7235 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Benim dikkatimi özellikle bir sey çekti....

Geçen sene karton ve jantsa hareketinden sonra egeen-alcar-konya-eggub vb...gbedelsiz hisseler çok hızlı hareket etti...

Bu sene hiçbirinde hareket olmadığı için bizde bundan nasibimizi alamadık bence....

Yoksa bu inek çoktan bu fiyatlarda kalmazdı...

Selamlar...
    Fakat Mercek üstadın milis dediği bu patron hissesi jant ve alcar ın yaptığı hareketi yapamadı.
    Onlardan bayağı geri kalmıştı.
    Bu da bizi yanıltıp kâr satışı yapmamıza mâni olmuştu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Fakat Mercek üstadın milis dediği bu patron hissesi jant ve alcar ın yaptığı hareketi yapamadı.

slm sevgili aslanselim hocam geçmiş iki yılda bu türler diger endeks hisselerinden hızlı gitmişlerdi bu sene 15-20 endeks hissesi ve arada piyango vuran bir kaç hisse haricinde yan tahtalardaki ky iyice sinir harbine sokup sizin de hissenizinde ....... dedirtmek için bu tür sermayesi düşük hisselerin tamamında sanki bu milisler ve de milis çocukları canımızı iyice yakmak için dikkat ettiyseniz tamamında danışıklı dövüş yapar gibi endeks 1000 puan yukarı da gitse kıçlarını hep geri geri basıyorlar arkalarından iyi bir eşek destek atıp tepelerine çullanmayınca da gitmeyecekler bu belli oldu ky nin sinir uçlarına iyice dokunacak ve al atını şeyderim tımarını dedirtecekler artık bu belli oldu ama nah alırlar.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

3.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku

Ben çok uzun süre Konya da 170 maliyetle bekelyip 750 den vermiştim . Bu süre tam 7 yılda bitti. Şimdi buradaki arkadaş eğer satacagimizi zannediyorsa çoktan yanılmış durumda. Ancak şu çok iyi biliyorum ki tecrübesiz bir çok arkadaş sabir küpü olmuş durumda ve en kısa zamanda çıkıp kurtulmanın derdinde.

Inşallah herkes için iyi olur ...

Selamlar...

4.  Alıntı Originally Posted by ugurcan001 Yazıyı Oku
    Ben çok uzun süre Konya da 170 maliyetle bekelyip 750 den vermiştim . Bu süre tam 7 yılda bitti. Şimdi buradaki arkadaş eğer satacagimizi zannediyorsa çoktan yanılmış durumda. Ancak şu çok iyi biliyorum ki tecrübesiz bir çok arkadaş sabir küpü olmuş durumda ve en kısa zamanda çıkıp kurtulmanın derdinde.

Inşallah herkes için iyi olur ...

Selamlar...
    Hocam konut alıp atsaymışsınız 7 yılda daha fazla kazanırmışsınız, kirasını da saymıyorum 😀

5.  Alıntı Originally Posted by burakdemır Yazıyı Oku
    Hocam konut alıp atsaymışsınız 7 yılda daha fazla kazanırmışsınız, kirasını da saymıyorum 😀
    Kısmet be kardeşim ...Aslında her 10 yılda bir devalüasyona uğruyoruz ama bu seferki çok fazla oldu...

2.dünya savaşı gibi ateş düştüğü yeri değil de hep bizi yaktı ...maalesef üreten ekonomimiz hiç olmadı

6.  Alıntı Originally Posted by Serseri.26 Yazıyı Oku
    Selamun Aleyküm ,
    Neden Eggub diye sorsam arkadaslar ?
    Sende mi eggub almaya niyetlisin?
    Aldigin gün satarım ben ))

7.  Alıntı Originally Posted by denizkiraz42 Yazıyı Oku
    Sende mi eggub almaya niyetlisin?
    Aldigin gün satarım ben ))

SM-C7000 cihazımdan

Kafası çok karışık bizim uyanık tahtacının.

Ne veriyor ne de alıyor.

Bende olsaydı dükkan senin diyecem amma yok.

Bin lotla tavan yaptırılır buna.

Sayfa 195/905 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •