Originally Posted by
dadaş3525
Gübretaş kamu kurumu Kar amacı geri planda olan bir tesis rekor kıran bir dönem geçirirken ki benzer Bagfaş oda 155 milyon Kar onca finansman gideri yüke rağmen bu denli karlılık iken Eggub gübre segmentinden dolayı rekor kıran limanın gelirini ne hale getiriyor çok ilglnç düşündürücü olacak iş değil bu normal bir durum değil diye düşünüyorum akıl tutulması ortada bir tıcaret var o ticareti yapan kamu ve özel sektör rekor kırarken Eggub bırakın Kar etmeyi Llmanından gelen yüksek karlılığı törpülüyor yarın sabah ilk iş firmayı arayıp izahat isteyeceğim ortağı olduğumuz firmaya sahip çıkalım tek ben aramam etkili olmaz sizde arayın sorun neden böyle bu kabul edilemez bu konjonktürde imkansızı nasıl başardı Eggub yöneticileri ben hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun Allah’a havale ediyorum hiç mi vicdan sızlamaz nasıl olur hele şimdi ilk 3 ay çok daha verimli malum Ukrayna yükselen petrol filan iyice uçtu gübre ve Eggub yüksek stokla girdi ona bari sahip çıkalım en kötü rekor stok değer artış kazancı gelmesi lazım çok net tartışmasız
Videoyu bulamadım nette.
Bunun cevabını bir kaç sene önceki hani o meşhur genel kurul videosunda kendince veriyordu..
"Benim limanım en az Alsancak limanı kadar değerli" dediği videoda..
Katılımcılardan birisi Gübre bölümünün neden zarar ettiğini sormuştu..
Patronda mealen, Limanın iş yapması için gübreleri ucuza veriyoruz türünden bir şeyler demişti..
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Yer İmleri