Sayfa 662/897 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon
Arama sonucu : 7174 madde; 5,289 - 5,296 arası.

Konu: TURGG - Türker Proje Gayrımenkul

1. TURGG payları ile ilgili olarak 7.120.696 TL nominal sermayesindeki paylarım/oy haklarım birlikte haraket ettiğim Metin Uçar Eğitim
    Vakfi ile birlikte 30 /03/2022 tarihinde nette 17.362 nominal alım itibariyle Toplam 176.159 Nominal adet ve %2.,42 sınırına ulaşmıştır.

2.  Alıntı Originally Posted by illuminator Yazıyı Oku
    Uçar abimiz genel kurula gitmiş. Bizim tarla için bedava demiş. Gyo ya donerse vergi avantajından bahsetmiş. Sermayeye göre de yıllık hisse başına 50tl civarı kira geliri elde edebiliriz demiş.

Genel müdür de tapular yıl sonuna gelir demiş.
    Neyse fark etmez beklemeye alıştık zaten.
    Bi bildiği var sanırım

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. Benim kafamin basmadığı yerde tam burası ehtiyarliktan herhalde bu adam akıllı aliyor peki bu adama malı kim satıyor neden satıyor [emoji16] borsaya ilk basladigim günden beri bunu düşünüyorum.

Patron kendi malını neden almaz ele aldırır.
    Bizler neden yıllardır tutarız da kimse beğenmez şimdi millet kuyruğa girer.
    Aklımda deli sorular ...

Zaten kayış atmış conta yanmış ben gideyim ufaktan parka emekli muhabbeti yapmaya uçar uçursun sanki ben yakıt takviyesi yapacam adama o işine ben laklak yapmaya ...
    [emoji16]hadi herkese bol kazançlar.

4. sn Gazmanbaba, Allah's sukur ki aliyor, yoksa bu spek itleri bizi 100lu fiyatlara mahkum ederdi. sonucta tapu var mi yok deyip bizim mallara goz dikerlerdi. para babasi geldi de oyunlarini bozdu. ben patronun bu islere bakmadigini dusunuyorum, yani hisse fiyati umrunda degil. Patron tapuyu alinca cebine girecek paraya bakiyor sadece bence.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    aylık taramada pozitif uyumsuzluk ile boy gösterdi ...
    aylıklar meyve topluyor..214.40 direncine çapmasına rağmen halen güçlü durmaya devam ediyor.198.60 üzerinde bu gücünu korumaya devam edebilir..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

7.  Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Uçar bence daha yeni başlıyor.. şirket değerini bulacak sayesinde… hisse başı 50tl kira geliri demiş genel kurulda…

8.  Alıntı Originally Posted by Ayan09 Yazıyı Oku
    Uçar bence daha yeni başlıyor.. şirket değerini bulacak sayesinde… hisse başı 50tl kira geliri demiş genel kurulda…

Bu ne demek hissenin değeri kiranın yıllık değerinin ortalama 20 yıl ile çarpılması bize bir fiyat verir.

Şimdi burada uçar gerçekten buna inanıyor mu? Yoksa hisseye bir hücum başlatıp kendisi için en uygun fiyattan elindekileri bu dalgayla gelenlere devretmek mi amacı. İkisi de olabilir. Kimse bu piyasada bize para kazandırmak için bulunmuyor. Herkes kendi risk planlamasını kendi koşulları ile yapmalı.

Yatırım tavsiyesi değildir.

Sayfa 662/897 İlkİlk ... 162562612652660661662663664672712762 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •