509 . sayfadayız ..bence artık yeni bir topik şart oldu ..bura kapansın Sayın tartaros yeni topik açsın şorterler de biraz kazansın artık yanee![]()
509 . sayfadayız ..bence artık yeni bir topik şart oldu ..bura kapansın Sayın tartaros yeni topik açsın şorterler de biraz kazansın artık yanee![]()
Hayat hoş gerisi boş
TV de ben de gördüm.12.20 den diyordu.
e ne olacak şimdi.
buldum:sadece bu kadar var.
1. Türkiye Garanti Bankası A.Ş. (Banka) sermayesinin %49,85’ine sahip olan Banco Bilbao Vizcaya Argentaria, S.A.
(BBVA)’nın, Banka’nın 1 TL nominal değerli 100 adet/1 lot payı için teklif fiyatı 12,20 TL olmak üzere nominal değeri 2.106.300.000
TL olan paylar için gönüllü pay alım teklifinde bulunmasına ilişkin pay alım teklifi bilgi formunun onaylanmasına ilişkin
başvurusunun olumlu karşılanmasına karar verilmiştir.
yonca net 28 kuruş temettü açıklamış. bu şartlarda bu kadar temettü veren bir bankanın zaten en az 15 falan olması lazım.
hakansahin 12,2 onaylandı demiş henüz detayına bakamadım.
yarın malı kucağa verecek güzel bir ortam oluştu ama işte palamızın malı kıymetli.
çat çat çat kademelere basamaz. pıt pıt pıt basar.
mert abi hoşgeldin bu arada![]()
audentes Fortuna iuvat
Bankalara ondan satış geldi demekki bugün , 12.20 fiyatın biraz yukarı revize edilmesi bekleniyodu hayal kırıklığı oldu...
BBVA yüzünden banka tam 5 aydır aynı yerde durdu.En büyük spekulasyonu yaptılar.
Herkes, yukarı fiyat bekliyordu.16-18 tl.ler.
https://www.hisse.net/topluluk/showt...61#post5863361
memet abinin geleceğini nerden bildin!!?
https://www.hisse.net/topluluk/showt...18#post5720618
![]()
Hayat hoş gerisi boş
Bence çok saçma bir iş yaptılar, fiyat revizyonu istemeleri daha olumlu olurdu.
Son güne kadar beklettiler nedeni belli değil. Muhtemelen zaten çok satan olmaz, satan sattı. 12,20 altına bir fon borsada satar, BBVA'da borsa dışından şu kadar aldık %50'yi geçtik der ve cebinden çok para çıkmadan hakim ortak olur. Normalde birinin 12,21'e alış koyup 20 gün boyunca 12,20 altına getirmemesi ilginç olur.
Bakalım nasıl olacak.
Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."
Ttkomu devrettiler..
Garantinin de onannması geldi..
Vin vin oldu..
Gör beni göreyğm seni
SNE-LX1 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
ben insanlığın basit temel taşıyım.
beni yıkan kendi saltanatını yıkar.(şahanşahna)
Yer İmleri