Sayfa 393/1002 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,137 - 3,144 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

1.  Alıntı Originally Posted by YapraksızYonca Yazıyı Oku
    4 aydir tuttuğum hsyf lerin bir kısmını dün kalanını bugün çıktım, dönen parayı ne yapacagim karar vermedim ama 4 aydır bekleyip artık 25mevduat eşlenigine gelince bu sefer de dursun demeyeceğim dedim, sattım gitti..
    Hem içerde hem dışarıda bir düzeltme gelecek diye düşünüyorum, bir süre takip edeceğim, çıkarsa da nasipte yokmuş deriz
    Zaten en büyük sorun da dönen parayı ne yapacağımıza karar verememek, bir miktar hisse fonlarda kalsın kalanı satayım diyorum, fonlarda kalan miktar bu piyasa şartlarında ya düşecek ya aynı kalacak, dönen parayla ppf ve borçlanma alsam onların da getirisi çok düşük olacak, enflasyona karşı her türlü zarar etmeye devam edeceğiz anlaşılan.

2. BIST'e dolar bazlı bakmak gerek.

Güncel seviyeden en fazla %10 düşer, tahminim yazın ödemeler krizine yaklaşınca 135e gelecektir.
    O sırada NNF ve FUA girip 24 ay bekleyeceğim, hedef dolar bazlı %100 getiri.(2024 Haziran'da BIST dolar bazlı 270 olması için örnek senaryo; dolar 25 ve BIST 6750)

3. Stopaj indirimi 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek.

https://www.bloomberght.com/mevduatt...atildi-2302963

4.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Stopaj indirimi 30 Haziran 2022 tarihine kadar devam edecek.

https://www.bloomberght.com/mevduatt...atildi-2302963
    Kıymetli bilgilendirme için teşekkürler

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bir mamülata yatırım yaparken , ne kadar vade için beklemeyi kabulleniyorum kafada netleşmeli. zaten doğasında kaos olan bir işe kalkışırken bir de kabul edeceğin vadeyi belirlemezsen mutsuz bir birey olursun. mutsuz bireyin topluma da faydası olmaz bilakis zararı olur.

bir tarım zararlısı olarak , yaprak biti

hella sis farları eşliğinde inceleme
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

6. Merhaba arkadaşlar ,Mkk da cuma getirilerini (pazartesi açıklanacak) görebilen var mı? Daha önceki aylarda gece görülüyordu.

7.  Alıntı Originally Posted by montoya61 Yazıyı Oku
    Merhaba arkadaşlar ,Mkk da cuma getirilerini (pazartesi açıklanacak) görebilen var mı? Daha önceki aylarda gece görülüyordu.
    Son bir kaç gündür gece veri girişi yapmıyorlar, hafta sonu için de yapmamışlar. İyice boşladilar işi.

8.  Alıntı Originally Posted by melihsah Yazıyı Oku
    Son bir kaç gündür gece veri girişi yapmıyorlar, hafta sonu için de yapmamışlar. İyice boşladilar işi.
    Bilgi için teşekkür ederim.

Sayfa 393/1002 İlkİlk ... 293343383391392393394395403443493893 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •