Sayfa 638/831 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon
Arama sonucu : 6641 madde; 5,097 - 5,104 arası.

Konu: TTRAK - Türk Traktör

1. Hisseyi mundar ettiler resmen. 200 yolu gözüktü.

OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Doğalgaz zammına traktörden sert tepki
    Valla sinirden gülüyorum bu kadar kenara atılacak düzeltme yiyecek ne vardı,bu enflasyonda bu karlilikta daha iyi yerlerde fiyatlamaya katiyyen hak vermiyorlar

3. Ford, otokar, tofaş bölündüğü gün yükselmişti. Birgün yükselip bir gün düştüler. Bu hıyar bölündüğü günden beri hergün düşüyor. Güya diğerlerine göre daha ucuz

4. ...Ve Tuprs Ttrak ı yakalar. Aylar önce Türk Traktör 235 TL iken Tüpraş 100 TL nin altında işlem görüyordu. Temettü hissesi diye göklere çıkardığımız (Özellikle kendim için söylüyorum ) Türk Traktör, bir yıldan beri aynı fiyatlarda. Demek ki olay sadece temettü değilmiş.Hissede büyüme hikayesi olmalı.Bu sene verdiği temettü hisseyi darmadağın etti.
    O iyi insanlar o güzel atlarına binip gittiler...

5.  Alıntı Originally Posted by sea Yazıyı Oku
    ...Ve Tuprs Ttrak ı yakalar. Aylar önce Türk Traktör 235 TL iken Tüpraş 100 TL nin altında işlem görüyordu. Temettü hissesi diye göklere çıkardığımız (Özellikle kendim için söylüyorum ) Türk Traktör, bir yıldan beri aynı fiyatlarda. Demek ki olay sadece temettü değilmiş.Hissede büyüme hikayesi olmalı.Bu sene verdiği temettü hisseyi darmadağın etti.
    Bu yazınızın altına imzamı atarım. Dediğiniz gibi bir hikayesi olmadımı temettü hikayeymiş. Temettü vermeyen yada az veren mice şirketler uçuyor. Bu standart heryıl ürettiği traktörü satıyor o kadar.

Merhaba ,
    Ttrak otomotiv sektörü altında mukayese ediliyor , aslında tarıma dayalı sanayi olarak değerlendirilmesi yada kendi alanında değerlendirmek gerekmez mi?
    syg.

7.  Alıntı Originally Posted by YSFKRM Yazıyı Oku
    Merhaba ,
    Ttrak otomotiv sektörü altında mukayese ediliyor , aslında tarıma dayalı sanayi olarak değerlendirilmesi yada kendi alanında değerlendirmek gerekmez mi?
    syg.
    Farketmez her türlü düşüyor xzarar endeksi olsa daha çok uyar

OMIX X500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Mar 2020
    İkamet
    Keşiş Dağı
    Gönderi
    1,786
    Blog Entries
    3
    Öncelikle herkese iyi hafta sonları,
    Ben sakince izliyorum.
    Önceki zirvelerinin üzerinde tutunması olumlu.
    230 bandına sıkıca tutundu, ancak son günlerde kademe kademe indi.
    Gelecek hafta trend açısından önemli.
    226 üzerinde her daim iyi, 230 üzeri ise eski 250 üzeri daha iyi bir yön gösterir.
    Karsan FK 50 ama megane beklentisi ile nasiplendiriliyor.
    Ttrak gibi FK 9 olan şirketler mücevher. YTD.
    Denge ve tutarlılık iyidir. Makul olmak en iyisidir.
    Portföy

Sayfa 638/831 İlkİlk ... 138538588628636637638639640648688738 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •