0.99 luk kac tane kagit varki...hele ki bu bilanco ve beklentilerle.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
0.99 luk kac tane kagit varki...hele ki bu bilanco ve beklentilerle.
CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bank of yüzde 5 kazançla 9 milyon lotu kustu..
Robot KLGYO yu çözmüş..
1.00 TL üzerinde pozisyon taşımak bu hissede bedelli riski taşımak manasına gelir ki.. yeterince haklı bir korku bence..
İki kere oldu üçüncü kere olmaz mı! Bilmem.. Sizce.. YTD
Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.
Bedelli olur mu bilmem de alıcılar çok iştahlıymış ve tek satıcı bank of,allahtan bank of malı kusmuş yoksa kağıt tavandı.Bank of aradan çıktığına göre pazartesi alım iştahını hangi kurum karşılayacak bakalım.
Elbet şaka bank of bence satmadı ,alan da bank of değildi,o lotlar bence sağ cep sol cep lotlar
,haftasonu millet biraz kıllansın diye 1 in altında kapattılar bank of yani yabancı yüklü sattı izlenimi verdiler falan filan,boş işler tabi,bu seviyede millet malını vermez genel maliyet minimum 1.11 diğer gyolar tavan tavan giderken emlak fiyatları bu kadar coşmuşken bu seviyelerden lot falan toplayamazlar
Eğer bu trade doğruysa bu da iyi artık 9 milyon lotun maliyeti 1 oldu demektir.
Eskiden inşallah olmaz diyorduk.
Şimdi inşallah olur diyoruz.
Bedellinin oranı önemli fiyat için.
Ben bu sene seçim olacağını düşünüyorum.
Seçimden sonra isyeyen istediği gibi at oynatamaz.
O yüzden o zamana kadar nasıl bir hamle olur tahmin etmek çok zor.
Ben kendi adıma intikamımı aldım.
Bol badem ezmesi.
Bundan sonra 83 ü görsek bile zarar yazamaz.
Cephanenin yarısını kaybettim.
Geri kalan yarısını bilançoya kadar tutmayı düşünüyorum.
Sayın tahmincinin tahminlerine saygı duyuyorum.
Paylaşıma devam ediniz lütfen bizde hür irademiz ile değerlendirelim.
Sabah aksam bedelli mi olur...Milleti dökmenin baska bir yoludur hem2n kayitli sermaye artirimi...istanbulda 35 senelik binalar giris kati ,zemin 2 milyon dan basliyor..ev yok kiralar 5 bin dip...bu durumda elinde projesi olan arsasi olan kurumlar ihya olur...Bide diger kagitlar iyi kotu gitti..Bu dipte debeleniyor..Vardir uzerine senaryo yapan bir gurup...CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri