Sayfa 64/674 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 505 - 512 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

Evet birilerinin canı yanacak
    Cuma günü satış yapamadi herhalde bazıları
    Hissenin üzerindeki anlamsız baskı deneyelim de hain baskı diyelim
    Aselsani kötüleyenler de ne hikmetse bana saldırmaya başladılar.
    Bu hisse Rus Ukrayna savaşınin seyrini bile değiştirdi.rus ordusu darma duman oldu.tank bırakmadılar.uc beş güne cekileceklerdir zaten.
    Merak etmeyin Aselsan dostları
    En az 20 dolar olacaktır yeri ve zamanı gelince güvenlik görevlileri bu Aselsan düşmanlarıni yok ettiği zaman diyelim.

2.  Alıntı Originally Posted by honky Yazıyı Oku
    Hala birileri Aselsani kotuluyor
    Birileri açığa satış yazarak ASELSAN i kotuluyor.
    Neyse ki mit mensuplari bunlara gereken cevabı verecektir eninde sonunda
    ben sizin genelkurmay başkanınız, basbakanınız , presidenttınızım ....

Alıntı Originally Posted by Hasan. Yazıyı Oku
    yaş 13 felan mı ?
    Yaşta sıkıntı yok.

Ama biraz cahil bu arkadaş.

Geriye doğru 10 mesajını okursanız durumun vahametini görürsünüz.

Sent from my LM-G710 using Tapatalk

4. Yaşını,cehaletini bilmem ama matematik bilmediğine her türlü iddiaya girerim.Teshisi geçen ay yapmıştım, arkasındayım.Eminim ki ASELSAN yatırımcısı olmayı devam ettirirse en azından temel seviyede ,4 işlem bazında kurtaracak seviyede bilgi sahibi olacaktır.

RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 31 Mart 2022 % 34,64. 1 Nisan 2022 % 34,53.
    Fark % -0,11. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

0 850 828 1 828 numaralı ASELSAN yatırımcı ilişkilerini arayarak 4 ü tuşlayın hisse hakkında bilgi almak için yatırımcı ilişkilerine bağlanarak görüşlerinizi not ettirin.
    Telefona çıkan hanfendi Haziran sonu genel kurul olur dedi ama bir karar yok diye ekledi. Birde yukardan emir ne gelirse yani cumhurbaşkanından dedi açık açık ona göre kqra çıkar diye ekeldi şaka gibi. Aselsanı daha önce savundum ama sen borsaya kote bir şirket misin değil misin dedirtti bana da resmen.
    Abartmadan söylüyorum bak milli duygularla yatırım yaptık enflasyona ezildik yok mu bizi koruyacak önlemelriniz dediğimde bizim politikaları mız net, aselsanın hisse geri alım politikası yok dedi. Bedelsiz dedim bu sene olmaz bence dedi tabi bence dediğini vurgulayım. Kar dağıtımı dediğimde ise yüzde on kar dağıtıyoruz gerisi argeye gidiyor dedi.
    Arayın bol bol konuşun fikirlerinizi not aldırın.

7. Peki şimdi sen çıkmamak için ayak diretiyorsun ya endeks aşağı gelirken ne p o ke yiyeceksin ne dürzü, amele sumugu gibi yere yapisirsin dehilmi.

8. Arayipta telefonun bataryasını tükettiğime degecegini hiç sanmıyorum, muhatabın etkisi yok seviyesinde, derseniz ki ilgili makamlara iletir o ilettiklerinin de bir etkisinin olma olasılığı yok.Argeye tamamını ayirsinlar temettü de vermesinler, bundan sonra bedelsiz de vermesinler,hisse fiyatını da 20-25 bandına sabitlesinler,bizde gurur duyalım , uzaya mekik fırlatıyor diyelim, vatan millet Sakarya türküsü söyleyelim bence bu daha güzel ,hoş an itibariyle gerçekleşen zaten bu da,malumun ilanı olmuş olur, gereksiz yere insanlar canını sıkmaz

RMX2030 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 64/674 İlkİlk ... 1454626364656674114164564 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •