Sayfa 196/905 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon
Arama sonucu : 7236 madde; 1,561 - 1,568 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Yorum görmek isteyenler için.[emoji23]

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Çok yüklü stok ile dünyada gübre fiyatları olağanüstü yükseldiği bşr konjonktür e denk geldi bu stokların ekmeğini yemeli aksi düşündürücü takipçi olmak lazım Hanş zaten bağfaş gübrf rekor karlılık ta iken oda ayrı. Bir konu ama bundan kaçış olamaz stok değer artışı malım herkesin gözü önünde aksi kabul edilemez

3. Uzun suredir foruma bakmamistim. Bazi arkadaslar niye Eggub demisler ? Temel acisindan sirketin degerini biliyoruz.
    Bir de teknik acidan zaman zaman usd grafigini acip seyrediyorum, hayaller kuruyorum :0 Ben su usd grafigindeki tobonun tamamlanip yukari kirilma ihtimaline asigim ve beklemekteyim Yeter ki Allah saglik sihat ve uzun omur versin. O gunler cok uzak degil. Kesinlikle YTD.
    https://i.hizliresim.com/bkw8tz5.PNG

https://i.hizliresim.com/pghwl3t.PNG

4. Gübre fiyatları uçarken Gübretaş’tan rekor kâr elde etti. Gübretaş’ın 2021’in 12 aylık net dönem karı 528 milyon lira oldu. Gübretaş, tarihinde ilk kez bu miktarda bir kar açıkladı.

5. Gübretaş kamu kurumu Kar amacı geri planda olan bir tesis rekor kıran bir dönem geçirirken ki benzer Bagfaş oda 155 milyon Kar onca finansman gideri yüke rağmen bu denli karlılık iken Eggub gübre segmentinden dolayı rekor kıran limanın gelirini ne hale getiriyor çok ilglnç düşündürücü olacak iş değil bu normal bir durum değil diye düşünüyorum akıl tutulması ortada bir tıcaret var o ticareti yapan kamu ve özel sektör rekor kırarken Eggub bırakın Kar etmeyi Llmanından gelen yüksek karlılığı törpülüyor yarın sabah ilk iş firmayı arayıp izahat isteyeceğim ortağı olduğumuz firmaya sahip çıkalım tek ben aramam etkili olmaz sizde arayın sorun neden böyle bu kabul edilemez bu konjonktürde imkansızı nasıl başardı Eggub yöneticileri ben hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun Allah’a havale ediyorum hiç mi vicdan sızlamaz nasıl olur hele şimdi ilk 3 ay çok daha verimli malum Ukrayna yükselen petrol filan iyice uçtu gübre ve Eggub yüksek stokla girdi ona bari sahip çıkalım en kötü rekor stok değer artış kazancı gelmesi lazım çok net tartışmasız

6.  Alıntı Originally Posted by dadaş3525 Yazıyı Oku
    Gübretaş kamu kurumu Kar amacı geri planda olan bir tesis rekor kıran bir dönem geçirirken ki benzer Bagfaş oda 155 milyon Kar onca finansman gideri yüke rağmen bu denli karlılık iken Eggub gübre segmentinden dolayı rekor kıran limanın gelirini ne hale getiriyor çok ilglnç düşündürücü olacak iş değil bu normal bir durum değil diye düşünüyorum akıl tutulması ortada bir tıcaret var o ticareti yapan kamu ve özel sektör rekor kırarken Eggub bırakın Kar etmeyi Llmanından gelen yüksek karlılığı törpülüyor yarın sabah ilk iş firmayı arayıp izahat isteyeceğim ortağı olduğumuz firmaya sahip çıkalım tek ben aramam etkili olmaz sizde arayın sorun neden böyle bu kabul edilemez bu konjonktürde imkansızı nasıl başardı Eggub yöneticileri ben hakkımı helal etmiyorum yazıklar olsun Allah’a havale ediyorum hiç mi vicdan sızlamaz nasıl olur hele şimdi ilk 3 ay çok daha verimli malum Ukrayna yükselen petrol filan iyice uçtu gübre ve Eggub yüksek stokla girdi ona bari sahip çıkalım en kötü rekor stok değer artış kazancı gelmesi lazım çok net tartışmasız

Videoyu bulamadım nette.
    Bunun cevabını bir kaç sene önceki hani o meşhur genel kurul videosunda kendince veriyordu..
    "Benim limanım en az Alsancak limanı kadar değerli" dediği videoda..
    Katılımcılardan birisi Gübre bölümünün neden zarar ettiğini sormuştu..
    Patronda mealen, Limanın iş yapması için gübreleri ucuza veriyoruz türünden bir şeyler demişti..
    Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..

Sayfa 196/905 İlkİlk ... 96146186194195196197198206246296696 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •