Sayfa 22/67 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon
Arama sonucu : 535 madde; 169 - 176 arası.

Konu: MERCN - Mercan Kimya Sanayi ve Ticaret A.Ş.

1. Stok yatırımı yapmış, yani geleceği görmüş. Bende azda olsa var nedeni bu ürettiği kimsalların bazı otomobil markalarında soğutma sisteminde kullanılmasıdır. İçine bazı kimyasallar eklenerek ısı iletkenliği arttırılır. Faz değiştiriken ciddi ısı ıhtiyacı var ve faz değiştirme sıcaklığı içeriği değiştirilerek kolayca değişiyor. Geleceği olan bir sektördür. Benim önem verdiğim asıl şey sahibinin dürüst olması onu yakında göreceğiz. YTD.

2. https://m.facebook.com/mercankimya.c...ale=ne_NP&_rdr

İzleyebilirsiniz.

Sahibinin hakkaniyetli biri olup olmadığını önümüzdeki günlerde göreceğiz..

1.08 dolardan arz olan hisse hala arz fiyatinda degil.
     Alıntı Originally Posted by ekonomist88 Yazıyı Oku
    link paylaşabilir misiniz?
    SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Bu sekilde buyumeye devam ettigi surece 2 dolar degerlemeyi gorecegimizi dusunuyorum...sadece kendi fikrim zaman gosterecek ytd...

4. yerimi aldım bekliyorum.. burada büyük potansiyel var gibi ytd..

5.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Bu sekilde buyumeye devam ettigi surece 2 dolar degerlemeyi gorecegimizi dusunuyorum...sadece kendi fikrim zaman gosterecek ytd...
    Hedef fiyat vermeyin onu tahtacı bilir 😂 Kesinlikle ytd

6.  Alıntı Originally Posted by gameover46 Yazıyı Oku
    Hedef fiyat vermeyin onu tahtacı bilir 😂 Kesinlikle ytd
    Tahtaci acgozlulugunden dolayi sacma hareketler yapti, kendisi bayagi mal kaybetti

7. Zaten piyasada toplam 18 mil kagit var, 200k den 90 kisi toplasa piyasada mal kalmaz

8.  Alıntı Originally Posted by Yavuzsarac Yazıyı Oku
    Tahtaci acgozlulugunden dolayi sacma hareketler yapti, kendisi bayagi mal kaybetti
    Haklısın ama bu işler öyle olmuyor malesef. BOFA daki malları biraz alsınlar mecbur gidecek. Ama piyasa dan daha yavaş gidiyoruz bu çok moral bozuyor. Kısmet kesinlikle ytd

Sayfa 22/67 İlkİlk ... 12202122232432 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •