Sayfa 65/674 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon
Arama sonucu : 5391 madde; 513 - 520 arası.

Konu: ASELS - Aselsan Elektronik Sanayi Ve Ticaret A.Ş.

1. Aselsan'da BOFA nın satışları nezaman biterse rahatlama olur. Yabancı payının % 41 den % 34 de kadar indiren de BOFA dır. Yabancı payını yukarıya çıkaran da BOFA idi.

2. Günaydın Hayırlı Sabahlar Bol Bereketli Kazançlar Diliyorum.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    ADANA+İSTANBUL
    Gönderi
    2,428
    ASELSAN yabancı oranı 4 Nisan 2022 % 35,34. 1 Nisan 2022 % 34,53.
    Fark % 0,81. (Kaynak İş Yatırım).

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.

Sabır acı kökleri, fakat çok tatlı meyveleri olan bir ağaçtır.
    Yasal Uyarı.Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir.

4. Gün sonunda yine endeksin altında kalır boyu devrilesiceği uyuzu.

5.  Alıntı Originally Posted by 1.Yavuzhan Yazıyı Oku
    0 850 828 1 828 numaralı ASELSAN yatırımcı ilişkilerini arayarak 4 ü tuşlayın hisse hakkında bilgi almak için yatırımcı ilişkilerine bağlanarak görüşlerinizi not ettirin.
    Telefona çıkan hanfendi Haziran sonu genel kurul olur dedi ama bir karar yok diye ekledi. Birde yukardan emir ne gelirse yani cumhurbaşkanından dedi açık açık ona göre kqra çıkar diye ekeldi şaka gibi. Aselsanı daha önce savundum ama sen borsaya kote bir şirket misin değil misin dedirtti bana da resmen.
    Abartmadan söylüyorum bak milli duygularla yatırım yaptık enflasyona ezildik yok mu bizi koruyacak önlemelriniz dediğimde bizim politikaları mız net, aselsanın hisse geri alım politikası yok dedi. Bedelsiz dedim bu sene olmaz bence dedi tabi bence dediğini vurgulayım. Kar dağıtımı dediğimde ise yüzde on kar dağıtıyoruz gerisi argeye gidiyor dedi.
    Arayın bol bol konuşun fikirlerinizi not aldırın.

Bilmediğimiz bir şey söylemememiş, mevcut durum uzun süredir böyle.
    Hissenin yükselmemesine sebepler zaten ortada.
    Ancak abd ile ortak zeminde varılacak bir anlaşma durumu pozitife dönüştürebilir.
    Aksi halde CB ye bağlandıktan sonra içi boşaltışmıtır diye inananlardanım.

6. Aranızdan hiç duyan oldu mu, bilmiyorum. Sağda solda Roketsan'ın halka arzı ile iligili birkaç dedikodu dolaşıyor. Gerçi 2013'te TUSAŞ'ın arzı ile ilgili ilerleme kaydedilmiş, halka arz izahnamesi, diğer dökümanlar dahi hazırlanmıştı ama siyasi ve ekonomik sebeplerle askıya alındı. Olur ya, rokatsan yada diğer bir TSKGV şirketlerinden biri halka arz edilirse, ASELSAN'ın borsada nasıl bedavadan biraz fazlaya fiyatlandığı ortaya çıkar, hisseyi hızla 3 USD seviyelerine çekebilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
    Benim yolculuk burada (26 TL de) biter..
    Birazda,Siyasetin parmağını sokmadıgı (!) başka yerlerde kısmet arayayım..Kalan Ortaklara başarılar..

Kükreyen boğa kukremeye başladı
    Aselsan hedefim 20 dolardan aşağı değildir
    İsteyen alır isteyen satar.
    Asla yatırım tavsiyesi değildir

Sayfa 65/674 İlkİlk ... 1555636465666775115165565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz