Artan

12.320,00 10 18:10
85,80 10 18:10
236,70 9.99 18:10
88,70 9.98 18:10
67,85 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

46,58 -9.99 18:10
56,05 -9.96 18:10
194,30 -9.96 18:10
10,80 -9.92 18:10
21,60 -9.47 18:10
Azalan Hisseler

Ýþlem

14.811.272.651,72 18:10
11.086.493.448,58 18:10
7.357.061.520,82 18:10
6.085.142.723,10 18:10
5.960.933.774,50 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5538 madde; 1 - 8 arasý.

Konu: ARENA - Arena Bilgisayar

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alýntý Originally Posted by sorpressa Yazýyý Oku
    Arena nýn sermaye ve ortaklýk yapýsýna baktýðýmýzda tahtaya yön verebilecek en büyük hissedar Birleþik Devletlerin yargý yetkisine tabi Harvard Universitesi Ekonomi mezunu Omar Musa'nýn Perea Capital Partnes fonudur.Þimdi bu adamýnda benim gibi uv ky þeklinde davranmasý garibime geliyor.

Perea'nýn Mart ayý nakit akýþý 15 mly dolar iken Arena hissesine ek alým yapmamýþ olmasýný fon dengesine baðlamak ne kadar doðru olur bilemiyorum.

Emirhan Bey Üstadým bu adam siz olduðunuz için cevap yazýyor.Sizin potansiyelinizin farkýnda olduðu için size cevap yazýyor bence.

Þimdi ben kalkýp adama:

Bro how are you doing? They gave us to the hell. Why don't you do something to this situation? We have a word for this situation;jackals rule until the wolf rises! Well you are also like a Wolf... Rise sometimes and we all win...
    þeklinde yazssam cevap almam büyük ihtimal :)

Perea ile ilgili komplo teorileri üretmek saðlýklý olur mu onuda bilmiyorum.Bu durumu düþünmeme sebep tahta hareketleridir.Tahta hareketi fiyata yön verdiði için yeri geldiðinde takip ediliyor.
    Belki onunda þirket ile ilgili paylaþýmlar yapan platformlarý takip eden Türkiye den arkadaþý vardýr.Buna ihtiyacý bile yoktur þeklinde düþünebilirsiniz ama sonuçta o da bizler gibi bir paydaþ.Ama tahtacý potansiyelinde bir paydaþ.Üzüldüm adama milyon lotlarý var ama o da yönetimin eline bakýyor bizler gibi .

Hocam benim de ilk mailime neredeyse 1 sene cevap vermemiþti ama þimdi çok hýzlý cevap veriyor.

Ama paylaþýmýnda yazdýðýn gibi ama fýrçayla karýþýk gaz verir gibi bir mail atarsan muhtemelen cevap yazmaz :)

Bir de adamý tabii ki þahsen tanýmýyoruz. Mailler vasýtasýyla da adam tanýnmaz. Yani adam deðeri düþük kalan ve geleceði parlak olan þirketlere yatýrým yaparým diyor. Arenanýn deðeri 200 milyon USD'ýn üstüne çýktýðýnda elindekinin %15 kadarýný satmýþtý. Sonra Arena 100-110 milyon dolarlara düþünce sattýðýndan fazlasýný geri aldý.

Yani demek ki arena gibi bir þirketi 100 milyon dolarda düþük olarak görüyor ki biz de böyle görüyoruz.

Ama þu anda 100 milyon dolarýn da altýndayýz , neden almýyor diye düþünebiliriz ama adam da fonun tüm parasýný tek hisseye baðlayamaz. Bir denge iþi. Ben yine alacaðýný düþünüyorum ama ne zaman sadece Allah ve kendisi bilir.

Fakat en az 3-5 sene daha tutacak ondan eminim. Eðer 1 yýl içinde 3-4 katýna çýkmazsa hisse.

Yani Perea olayý karýþýk. Hintliler ile ortak hareket ediyor diyen de oldu. Sonuçta adam þirketin 2. büyük ortaðý , yani þirket yönetimi ile bizden çok daha fazla iliþkisi vardýr. Hatta onlarla görüþmeden böyle bir yatýrýma giriþmiþ olacaðýný da çok sanmam ama adam yönetimi beðeniyor.

Biz de burada yönetimin operasyonel tarafýný çok beðendiðimizi , güzel iþler yaptýklarýný söyledik. Bizim beðenmediðimiz taraft þeffaf olmamalarý ve yatýrýmcýyý çok korumamalarý. Yani þirketin gerçek deðerini bulmasý için çok da uðraþmýyorlar. Bunu neden yapýyorlar onu bilmiyorum. Ama Perea bir fon yönetiyor ve þirketin deðerinin artmasý onun da iþine gelir. Fakat adam o kadar ucuzdan aldý ki , þu galde bile USD bazýnda %200 karda. Amerikalý bir fon için 3-4 seneden %200 kar iyi bir kardýr.

Fakat adamýn daha durmasý ve alým yapmasý , gerçek deðerin çok daha yukarýda olmasý anlamýna geliyor. Ben de öyle görüyorum. 2023 sonunda 300 milyon USD seviyesine çýkmamýz oldukça muhtemel.

2.  Alýntý Originally Posted by Emirhan06 Yazýyý Oku

Bir de adamý tabii ki þahsen tanýmýyoruz. Mailler vasýtasýyla da adam tanýnmaz. Yani adam deðeri düþük kalan ve geleceði parlak olan þirketlere yatýrým yaparým diyor. Arenanýn deðeri 200 milyon USD'ýn üstüne çýktýðýnda elindekinin %15 kadarýný satmýþtý. Sonra Arena 100-110 milyon dolarlara düþünce sattýðýndan fazlasýný geri aldý.

.

Gelirsen uðra çay kahve içeriz dedim. Tamam kardeþ ne demek dedi :)

Bakalým Ýstanbula gelirsen görüþelim dedim olabilir dedi. Ama olur mu olmaz mý bilemem.

Yes, it is a possible discussion point.

It would be a pleasure to meet you. Remind me - are you in IST?

Sincerely,
    Omar

3.  Alýntý Originally Posted by Emirhan06 Yazýyý Oku
    Gelirsen uðra çay kahve içeriz dedim. Tamam kardeþ ne demek dedi :)

Bakalým Ýstanbula gelirsen görüþelim dedim olabilir dedi. Ama olur mu olmaz mý bilemem.

Yes, it is a possible discussion point.

It would be a pleasure to meet you. Remind me - are you in IST?

Sincerely,
    Omar
    :kahkah: :kahkah: :kahkah:

Üstadým ileride Pereanýn Türkiye temsilcisi olursanýz bizi unutmayýn :)

4.  Alýntý Originally Posted by sorpressa Yazýyý Oku
    :kahkah: :kahkah: :kahkah:

Üstadým ileride Pereanýn Türkiye temsilcisi olursanýz bizi unutmayýn :)

hahahahahaha unutmam ya. Biz yola çýktýklarýmýzý yolda bulduklarýmýza deðiþmeyiz :)

Yer Ýmleri

Yer Ýmleri

Gönderi Kurallarý

• Yeni konu açamazsýnýz
  • Konulara cevap yazamazsýnýz
  • Yazýlara ek gönderemezsiniz
  • Yazýlarýnýzý deðiþtiremezsiniz
  •