Originally Posted by
Desidero74
Ali Cemal , abi, madem heryeri İbraniler yönetiyor biz de İbrani mi olsak diyorum, yutturabilirsek yapalım şöyle uzun bir ceket , silindir gibi şapka alalım , bi de lüle bırakcaz şakaklara ben senin için sen benim için yemin et hahambasina da biraz cep harçlığı verip adımızı bi yere kaydettirip isi çözelim , nasıl ? olur mu ?
Bizim Ethem Efendi onlarla ilaç sanayiinden kankadir , bu tank motoru isini neden çözemedi , hani siirtli 2x2 yi satarken 5 alırken 3 kabul ederdi , boyle cin fikirli agalar bi tankın motoruna yenik nasıl düştü .
Bu arada bizim padişah ladin kapısını bekleyen zevatta da yani korumalarda da bu ibrani zulufleri vardı , muhteşem yüzyılda .
Bu ülkenin insani çoğunlukla maalesef düzenbaz , olmayanları tenzih ederek söylüyorum , adam devlete memur olmak için dötünü yırtar bi olunca burnundan kil aldırmaz , işini savsaklar hep yaşadığımız hikaye , bizim düşman için el e gitmemize gerek yok biz bize yeteriz mikropluk için ,5 liralık yardımı bile indra gandi yapan bi zihniyet sahibi millet nahsıl iflah olur.?
Tabii dürüst ,düzgün insanlarımızı tekrar tenzih ederim , İbrahim Bodur un Abraham olduğunu da bilmezdim senden öğrendim baktım Roberto Carlos lisesi mezunuymuş .
Benim teklifi bi düşün giyelim şapka ları uzun elbiseleri kral gibi yasayalım , bunların copcatanlari da var , oturup sabahtan aksama tevrat okuyup para kazanacaz , bi de üreme faaliyeti , biz kırım dan göç eden rus ibranisi olalım , yeni öğrendik felan deriz , zaten ülkemiz de Şeyhler dervisler rağbette .
Yer İmleri