Sayfa 627/1007 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,009 - 5,016 arası.

Konu: Viop XL

1. [QUOTE=Ayasofya 2005;5876051]
     Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    benim gibi shortcuya kalan tek umut tatli tatli yemenin aci aci....... olurmus..o sesi de duyarmiyiz bilmem.

Kardeşim bunun dönüşü de muhteşem olur ama ne zaman. Her çıkışın bir inişi olur inşallah en kısa zamanda pozisyonun ile para kazanırsın
    pek umudum kalmadi..hayirlisi ne diyelim..ne zaman yok artık çüşşş denecek o zaman bile dönüş olmaz..burdanda dusmediyse zor duser dedikleri zaman dusus olur tahminim..pozisyon ekleme yapacak durumum var şükür ama sonu yok bu işin ondan bosverdim ne hali varsa gorsun..ekleme yaptikca sinirimi ziplatiyor daha cok..

2. bu son tango nun ardindan karar verdim ne viop ne hisse ne doviz ne cacık ne ayran..ciddi dususlerde xu30 hisse yatirim fonu biriktirip birazda coin atıp kenara hayatima zaman ayiricam..yemişim teknik analizde inmiş cikmis yok bilmem ne hissesi şöyle kaçmış uçmuş işim olmaz,gerekte yok..

3. Geçen bir arkadaşım whatapp'dan bir şey dedi, ben de neymiş diye baktım wikipedia'dan buldum, bu mu anlamında gönderdim. Bana internetten bulduğun şeyleri gönderme dedi.

Üzerinde düşününce adam haklı, insanlar artık uzak geçmiş ve çok uzak gelecek ile ilgilenmiyorlar, onlar her zaman internetde el altında duruyor zaten.

Çok yakın geçmiş, bugün ve çok kısa gelecek ile ilgileniyorlar ya da bunlar daha önemli gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    xu30 hisse yatirim fonu almak ile bıst30 dan hisse almanın çok farkı var mı?

fon işlerini bilmiyorum.

bir arkadaş aralık düşüşünde endesk fonu almış.%60 kardaymış. biraz da merak ettim.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    SP500 ekside..vob artıda.

ama biz kapandıktan sonra sp500 artı olur ve VOB umuz gece-ptesi artı gap...

bu sıralar kural bu.

6. BBHT'de bir kaç uzman dünyada staglasyon olacak dedi. Ham maddeler enflasyona kısa vadede korumak ile beraber, sonradan tüketiminin azalması ama arz edenlerin ekonomik zorlukda fiyatı yüksek şeyleri piyasaya sürmesi veya mecburen üretmesi ile onlarda çöküş olma ihitimali de olabilir.

Geçen sene petrol stoklanamadığı için eksi rakam görülmüştü.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

7.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    xu30 hisse yatirim fonu almak ile bıst30 dan hisse almanın çok farkı var mı?

fon işlerini bilmiyorum.

bir arkadaş aralık düşüşünde endesk fonu almış.%60 kardaymış. biraz da merak ettim.

Her türlü fon var.
    A tipi fon borsa ağırlıklı.

https://www.isportfoy.com.tr/tr/robofon

YTD

8. halkı çizdiler tek kalemde 30 kademe...

Sayfa 627/1007 İlkİlk ... 127527577617625626627628629637677727 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •