Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,273 - 3,280 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Germiyan Yazıyı Oku
    ille küfür ettirecek , yıllar önce buna benzer bir tip yüzünden üyeliğim iptal olmuştu ,en iyisi engelleyim bu boş beleş süt bıyığı
    işine gelmedi mi anca hakaret edersin. diyorum ki senin bilgin yok bilgisizsin fon yatırımı konusunda anladın mı.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

2. YLC mi GZL mi?

Boşuna tartışıyonuz ustalar. Becerebilene hisse alsat en iyisi

Bu gelirinizi vergi beyan etmeniz gerekiyor mu, arastirdiniz mi...

Alıntı Originally Posted by istanbullu1963 Yazıyı Oku
    arkadaşlar mart ayı içinde 115 bin lira kadar temettü yatırılmıştı hesabıma... MKK kayıtlarımı kontrol ettiğimde, temettü ödemesi için toplam 28 lira komisyon kesilmiş görünüyor... bu konuda bilginiz var mı? temettü için komisyon almak nedir ya? stopaj yetmedi bir de komisyon ödüyoruz... bu doğru mu? MKK sizden de kesiyor mu?
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

Bence fonla filan uğraşmayın, hisse alsatını öğrenin.

6.  Alıntı Originally Posted by servetbey Yazıyı Oku
    Bu gelirinizi vergi beyan etmeniz gerekiyor mu, arastirdiniz mi...
    Şu makale yardımcı olabilir. Belli bir limiti aşınca beyan etmek gerekiyor anlaşılan (her sene değişiyor).

https://www.finansgundem.com/yazarla...yazisi/1643305

7. Osmanlı portföy ile ilgili yanıt veren arkadaşlara çok teşekkür. Evet bir fonda performans kaybı olmaya başladı mı, onun toparlanmasını beklemek biraz aptalca oluyor. Ben bunun en güzel örneğini Mükafat Katılım Hisse Fonunda, kısmen Albaraka Hisse Fonunda yaşadım. Mükafat'ta (tecrübesizliğime verin), evli aşkı kendisine geri dönecek diye yolları gözleyen kızlar gibi bekledim durdum, ıhııh, en kötü hissenin bile uçtuğu dönemlerde süründüler. En sonunda azar azar çıkıp başka fonlara kaydırdım. Albaraka bir nebze de olsa toparladı, hala gözlüyorum miskinliği tamamen atmış mı diye. Tacirler ise nispeten toparladı ama "sen de herkes gibisin artık" tarzı bir fona dönüştü; Oyak'ın birinci değişkeni Tacirleri solluyor mesela.

Böyle sümsümleşip de bir şekilde acayip ataklar yapan bir tek IPB var galiba (benim gördüğüm).

8. Bu arada Ünlü Portföyün serbest hisse senedi fonu ULH bir ayda %180,467746 getiri sağlamış Fonda 5 şanslı yatırımcı var.

Sayfa 410/1002 İlkİlk ... 310360400408409410411412420460510910 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •