-
akant2017,Allah Ramazani şerifinizi,oruç ve tüm ibadetlerinizi ayrıca Çbs hayallerinizi kabul eylesin..şu takma diş muhabbetiniz baya güldürdü beni ..Şaka bir tarafa borsa şirketlerinde yapılan alavereler,şaibeli,hileli işler neticesi sonrası borsadan atılmalar attırılmalar yani danışıklı dövüş sonrası yatırımcı vatandaşın yaşadığı mağduriyetler hep devleti yönetenlerin,( Bist ve spk) gibi kurumların görevlerini hakkaniyetli,adil yapmayışının özelliklede günaha ,vebale ortak olmalarının neticesinde yaşanmış ve yaşanmaktadır....Ben Devletin başı olsam benim vatandaşımı mağdur edenleri inanın Türkiye Cumhuriyeti haritasından silerim çünkü o yetkiyi zaten bana vatandaşlarım vermiştir...Malesef yirmi yıl ve öncesindeki uzun yıllarda böyle yürekli gözü pek ateş gibi yakan cesur baba yiğit Devlet büyüğünü göremedik o yüzden buralarda nöbet tutuyor yazıyor dertleşiyoruz borsa kotundan çıkarılmış beş yüzlerce şirket ve on binlerce mağdur yatırımcı var ama bir Allah'ın Devlet adamı çıkıp bu mağduriyetlere çözüm getirmediği gibi hiç söz konusu bile yapmadılar...Ramazan-i şerifiniz mübarek oruçlarınız kabul olsun..inşha Allah..Amin..Not: Çocuklara hisseleri bırakırız diyorsunuzda kusura bakmayın şimdiki çocuklar çok akıllı enkaz devralmazlar yani hemen reddi miras davası açarlar..
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri