Sayfa 727/1024 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon
Arama sonucu : 8185 madde; 5,809 - 5,816 arası.

Konu: Banka Mevduat Faizleri (ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları)

1. Herkesle paylaşmak istedim

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

2.  Alıntı Originally Posted by mkdmkd Yazıyı Oku
    Sayın CEO,
    Bankanızda açtığım e turuncu türk lirası hesabımın vadesi 1 temmuz 2017 de dolacaktı.Ancak dolar hesabımı daha sınra açtığım için telefon bankacılığınızdaki yetkilileriniz onun hoşgeldin vadesinin açıldığı tarihten itibaren 1 yıl olduğu için 2018 e kadar hoşgeldin faizi alacağımı söylediler.Bugün bir baktım hem dolar hem tl faizini dibe vurdurmuşsunuz.şubemi arayım ama ulaşmak ne mümkün. Tümüyle dijital olmuşsunuz şubeyi aradığınızda telefon bankacılına yönlendiriliyorsunuz.Bende tl ye dönerek oaramı bankanızdan kurtarabildim ancak bu bana 45 dolar zarar yazdı.Sözünüzün eri bir bankaydanız telefon kayıtlarını inceler kaybımı giderirsiniz ve özür dilersiniz aksi halde bu yazımı her yerde(ing global dahil olarak) paylaşacağım.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bu durumu BIMER uzerinden BDDK'ya iletin, onlar cozebilir.

3. Twitterdan sorun bir yardımı olabilir:

Ing turuncu destek

CEO Pınar Abay
    Forum kuralları 'nı okudunuz mu?

1. Siyaset, din ve futbol konularında fanatizm,
    2. İdeolojik tartışma ve kavgalar,
    3. Sonuna YTD yapıştırıp fiyat tahmini veya hedefi göstermek,
    4. Hisse başlıklarında hisse harici konular yazmak
    5. Silinecek bu tarz yazıları alıntılamak / cevaplamak...

Kurallara AYKIRIDIR.

http://www.hisse.net/topluluk/showth...990#post587990

haftalık hisse yarışmamızda dereceye girenler
    bir halt olacağı yok.

5. İng bank aslında ben memnun kaldım bu bankadan yani başarılı bir banka yaşandı bitti kaygisizca ha oranı çok düşürünce kapının önüne koydum...
    Yasandi bitti kaygisizca
    R.i.p ingbank mezarinda rahat uyu[emoji485]
    dual
    Sırtlanlar diyarında yem olma dikkat et.

6. Bir ivazsız intikal vergisi almadıkları kalmıştı bizden, milyonluk inşaat firmalarının tüm vergilerini sıfırlarlar ama bizm gibi parasının değerini korumaya çalışan küçüklerin başına üşüşürler karga gibi. Bugüne kadar aile bireyleri arasındaki para transferleri konusunda bir sorun yaşamadım, eğer böyle bir vergilendirme yaşayan varsa bilgilendirir ise sevinirim..

7.  Alıntı Originally Posted by chilypeppers Yazıyı Oku
    Bir ivazsız intikal vergisi almadıkları kalmıştı bizden, milyonluk inşaat firmalarının tüm vergilerini sıfırlarlar ama bizm gibi parasının değerini korumaya çalışan küçüklerin başına üşüşürler karga gibi. Bugüne kadar aile bireyleri arasındaki para transferleri konusunda bir sorun yaşamadım, eğer böyle bir vergilendirme yaşayan varsa bilgilendirir ise sevinirim..
    Ticari faaliyetleri nedeniyle vergi incelemesine tabi biriyseniz bu tür transferleriniz de inceleme konusu olabilir, bunun dışında inceleme çok düşük bir ihtimaldir.

Türkiyenin geleneksel yapısı nedeniyle bu tür para alış verişlerinin yaygın olduğunu maliyeciler de bilir ama dokunamazlar. Burdan bir inceleme başlatsalar nüfusun % 10'nunu incelemeye almaları gerek, bu da nüfusun % 90'ının tepkisine yol açar. Nasıl olsa yakında bir seçim ya da referandum vardır, politikacı böyle bir şeye izin vermez.

Her ihtimale karşın 'beyaz yalan'larınız hazır olsun. Beş sene önce elden 50 bin dolar almıştım, 2 sene önce 10 tane bilezik almıştım, bu onun geri ödemesi, gibi. Maliyeci söylediklerinizin aksini iddia edemediği sürece bir matrah çıkaramaz, rahat olun.
    - - - - - - - - - -- - - - -- -- - - - - - - - - -
    Winter is coming...

DFolmaz Guest
    Ingbanka alternatif arıyorum...
    --Ing gibi günlük faiz veren 13-14 gibi faizi olan
    -- ing gibi eft havale bedava olan
    -- İng gibi dolara %3-4 veren
    -- Zırt birt hoop diye oranları aşağı salmayacak

Temiz namuslu oturmasını kslkmasini bilen helalinden bir banka ariyorim...

Cidden lütfen yardım..
    Pazartesi yollarımızı ayırıyorum...
    Sevmiştim ulan ingbank tenini kokusunu neyse konuşarak medeni bir şekilde ayrılalım...

dual

Sayfa 727/1024 İlkİlk ... 227627677717725726727728729737777827 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •