Sayfa 825/1060 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon
Arama sonucu : 8474 madde; 6,593 - 6,600 arası.

Konu: PRTAS - ÇBS Printaş

1. Çok değerli oldu oradaki arsalar printaş istese müteahhit lere %50-60 la arsayı verebilir 1200 ile 1500 daire yapılır 500 daire verseler bile orada 1 milyondan daireyi satsa hesaplar ortada tabandan 500 milyon 2025 te fabrikalara kilit vurulacak daha neler çıkar neler.

2.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Çok değerli oldu oradaki arsalar printaş istese müteahhit lere %50-60 la arsayı verebilir 1200 ile 1500 daire yapılır 500 daire verseler bile orada 1 milyondan daireyi satsa hesaplar ortada tabandan 500 milyon 2025 te fabrikalara kilit vurulacak daha neler çıkar neler.
    bir on senede depo olarak kullanırlar yıl 2035 ...

3.  Alıntı Originally Posted by akant2017 Yazıyı Oku
    bir on senede depo olarak kullanırlar yıl 2035 ...
    Vallahi akant bu hiç aklıma gelmedi yaaa olurmu dersin 13 yıl dahamı dişimizi sıkacağız ağızda diş kalmadı gibi takma dişlede nasıl olur artık bilmem sahi çocuklarımıza miras kalır onların dişleri sağlamdır paylı mülkiyet hakları anayasal güvence altında platonik sevmeye hayal kurmaya devam sabır hay Allah uykular zaten harap oldu sabaha kadar döner dururum artık depo fikri yok olmaz herhalde iyi bir fikir gibi gelmedi bana

4. aşağıdan sırala fabrikaları uğraşıp fabrika kurmuşlar kale oto ,kondaş,mkt,feniş,vs vs bu koca yapılar yıkılacak değil belki 2025 fabrikalıktan çıkar ama depo ve satış mağazası olarak bir on sene geçer benim hayalim yani biz bir ön sene daha takma dişle devam Allah ömür verirse tabi,çbs için sorun yok fabrikanın her köşesi takır takır kirada .

5. akant2017,Allah Ramazani şerifinizi,oruç ve tüm ibadetlerinizi ayrıca Çbs hayallerinizi kabul eylesin..şu takma diş muhabbetiniz baya güldürdü beni ..Şaka bir tarafa borsa şirketlerinde yapılan alavereler,şaibeli,hileli işler neticesi sonrası borsadan atılmalar attırılmalar yani danışıklı dövüş sonrası yatırımcı vatandaşın yaşadığı mağduriyetler hep devleti yönetenlerin,( Bist ve spk) gibi kurumların görevlerini hakkaniyetli,adil yapmayışının özelliklede günaha ,vebale ortak olmalarının neticesinde yaşanmış ve yaşanmaktadır....Ben Devletin başı olsam benim vatandaşımı mağdur edenleri inanın Türkiye Cumhuriyeti haritasından silerim çünkü o yetkiyi zaten bana vatandaşlarım vermiştir...Malesef yirmi yıl ve öncesindeki uzun yıllarda böyle yürekli gözü pek ateş gibi yakan cesur baba yiğit Devlet büyüğünü göremedik o yüzden buralarda nöbet tutuyor yazıyor dertleşiyoruz borsa kotundan çıkarılmış beş yüzlerce şirket ve on binlerce mağdur yatırımcı var ama bir Allah'ın Devlet adamı çıkıp bu mağduriyetlere çözüm getirmediği gibi hiç söz konusu bile yapmadılar...Ramazan-i şerifiniz mübarek oruçlarınız kabul olsun..inşha Allah..Amin..Not: Çocuklara hisseleri bırakırız diyorsunuzda kusura bakmayın şimdiki çocuklar çok akıllı enkaz devralmazlar yani hemen reddi miras davası açarlar..

6. Akant bu enkaz konusunda ne düşünüyorsun akıl karıştıcı kaç saattir onu düşünüyorum veraset ilamı mı çıkarsak sağken ortada giden biride yok rahmetli Aydın bey vardı onu varisleri düşünür printaş bildiğimiz kadarıyla yaşıyor yoksa tescil ederlerdi enkazın altında ne var der veraset ilamı çıkartırdık bittiyse bi Fatiha okurduk.

7.  Alıntı Originally Posted by 2onur2= Yazıyı Oku
    Akant bu enkaz konusunda ne düşünüyorsun akıl karıştıcı kaç saattir onu düşünüyorum veraset ilamı mı çıkarsak sağken ortada giden biride yok rahmetli Aydın bey vardı onu varisleri düşünür printaş bildiğimiz kadarıyla yaşıyor yoksa tescil ederlerdi enkazın altında ne var der veraset ilamı çıkartırdık bittiyse bi Fatiha okurduk.
    düşünme boşver hayalden öteye geçmiyor.belki zamanı gelince bu şirketten tekrar çok napolyon kazanmak isterlerse o zaman haberler gelmeye başlar..

Sayfa 825/1060 İlkİlk ... 325725775815823824825826827835875925 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •