REUTERS NEW YORK METROSUNDA SALDIRI
1 den fazla yaralı..
kesin ruslar yapmıştır![]()
DÖVÜNMEYİN.NEYE LAYIKSANIZ O ŞEKİLDE YÖNETİLİRSİNİZ
Tcmb başkanı şahap kavcıoğlu, tim başkanı gülle ve ihracat temsilcileri ile bir araya geldi - bloomberg
ihracatçılar: şirketlerin ihracat gelirlerini tcmb’ye satma zorunluluğu %25’ten %40’a çıkarılıyor.
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII
Tek isi sosis gibi bomba uretmek olanlar 2 aydir Mariupol'u bombaliyor. Bu yilanin basi niye kucukken ezilmemis ki acaba da boyle dunyanin her tarafinda elemani olan bir culta donusmus.
Amerika'nin verdigi Switchblade dronelari kullanilmaya baslamis. Ufacik ufacik seyleri veriyorlar, ne ise yarayacak ki.
Erdoğan:"Önceliğimiz en pahalı malın olmayan mal olduğu gerçeğinden hareketle vatandaşımızın temel ihtiyaç maddelerine kesintisiz, en uygun şartta erişimini sağlamak"
Erdoğan: "Belirsizliğin yol açtığı tereddütler ortadan kalktıkça ürün arzının yeniden dengeye oturacağını, fiyatlardaki balonun söneceğini ümit ediyoruz."
Erdoğan:"Gelir artışına yönelik tedbirler yanında gereksiz paniklerin önüne geçecek, piyasayı sakinleştirecek, tamahkarları dizginleyecek düzenlemelere hız vereceğiz"
“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.
>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<
Yer İmleri