Originally Posted by
pharmacIEn
var hocam hatta tweeterdan mesaj olarak atayım isterseniz pörtföy yüzdelerini , kendi yaptığım şuydu , bizim bilanço dediğim gibi güme gidince elimdeki deva hisselerini önce %25 sonra sonra %25 daha azalttım , önceki bilançoya göre %50 yim şu an devada … tamamen çıkmak gibi bir niyetim yok şimdilik. bilançoyu görünce yeniden değerlendiririz …
benim hisseyi kötülediğimi düşünüyorsunuz herhalde ? Sadece sizin gibi düşünmüyorum hepsi bu..
Ben sizin gibi düşünsem poz. taşımazdım. Garipy da sizin gibi, bana bu durum biraz tuhaf geliyor.
Aslında 1. ve 2. çeyrek sizin beklentiler de çok olumluydu. ben de aynı fikirdeyim. özellikle BİSTâ€â•te lokal bir tepe oluşup yataya bağladığında deva nın göreceli olarak çok daha iyi bir performans göstermesini bekliyorum…şu 1-2 haftalık vadede daha iyi alternatifler var ama.
Eğer böyle bir beklentim olmasa şu an deva pozisyonu taşımazdım. Son bir yıl piyasaya göre fazla olumlu kaldığımı ve yanıldığımı gösterdi. Ama böyle olması, devanın önümüzdeki 2-3 ayda potansiyelini azaltmıyor, aksine arttırıyor.
Özetle BİSTâ€â•te önümüzdeki 2-3 ay yatay-aşağı yönlü bir hareket, göreceli olarak daha güçlü duracak bir deva bekliyorum. Bu nedenle poz. azaltmak için artık geç olduğunu düşünüyorum.
Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53
Yer İmleri