Artan

8,25 10 13:50
11,14 9.97 13:50
2,99 9.93 13:50
6,10 9.91 13:48
6,23 9.88 13:49
Artan Hisseler

Azalan

12,42 -10 13:50
11.090,00 -9.98 13:50
174,90 -9.98 13:51
41,94 -9.96 13:50
719,50 -9.95 13:46
Azalan Hisseler

İşlem

7.776.630.005,30 13:51
5.779.488.601,68 13:51
3.882.749.641,50 13:50
3.403.579.399,25 13:51
3.214.074.892,98 13:50
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5777 madde; 1 - 8 arası.

Konu: DEVA - Deva Holding

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by pharmacIEn Yazıyı Oku
    var hocam hatta tweeterdan mesaj olarak atayım isterseniz pörtföy yüzdelerini , kendi yaptığım şuydu , bizim bilanço dediğim gibi güme gidince elimdeki deva hisselerini önce %25 sonra sonra %25 daha azalttım , önceki bilançoya göre %50 yim şu an devada … tamamen çıkmak gibi bir niyetim yok şimdilik. bilançoyu görünce yeniden değerlendiririz …
    benim hisseyi kötülediğimi düşünüyorsunuz herhalde ? Sadece sizin gibi düşünmüyorum hepsi bu..
    Ben sizin gibi düşünsem poz. taşımazdım. Garipy da sizin gibi, bana bu durum biraz tuhaf geliyor.

Aslında 1. ve 2. çeyrek sizin beklentiler de çok olumluydu. ben de aynı fikirdeyim. özellikle BİSTâ€â•te lokal bir tepe oluşup yataya bağladığında deva nın göreceli olarak çok daha iyi bir performans göstermesini bekliyorum…şu 1-2 haftalık vadede daha iyi alternatifler var ama.

Eğer böyle bir beklentim olmasa şu an deva pozisyonu taşımazdım. Son bir yıl piyasaya göre fazla olumlu kaldığımı ve yanıldığımı gösterdi. Ama böyle olması, devanın önümüzdeki 2-3 ayda potansiyelini azaltmıyor, aksine arttırıyor.

Özetle BİSTâ€â•te önümüzdeki 2-3 ay yatay-aşağı yönlü bir hareket, göreceli olarak daha güçlü duracak bir deva bekliyorum. Bu nedenle poz. azaltmak için artık geç olduğunu düşünüyorum.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

2.  Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Ben sizin gibi düşünsem poz. taşımazdım. Garipy da sizin gibi, bana bu durum biraz tuhaf geliyor.

Aslında 1. ve 2. çeyrek sizin beklentiler de çok olumluydu. ben de aynı fikirdeyim. özellikle BİSTâ€â•te lokal bir tepe oluşup yataya bağladığında deva nın göreceli olarak çok daha iyi bir performans göstermesini bekliyorum…şu 1-2 haftalık vadede daha iyi alternatifler var ama.

Eğer böyle bir beklentim olmasa şu an deva pozisyonu taşımazdım. Son bir yıl piyasaya göre fazla olumlu kaldığımı ve yanıldığımı gösterdi. Ama böyle olması, devanın önümüzdeki 2-3 ayda potansiyelini azaltmıyor, aksine arttırıyor.

Özetle BİSTâ€â•te önümüzdeki 2-3 ay yatay-aşağı yönlü bir hareket, göreceli olarak daha güçlü duracak bir deva bekliyorum. Bu nedenle poz. azaltmak için artık geç olduğunu düşünüyorum.
    Hocam her yiğidin bir yoğurt yemesi vardır derler, belkide yarın gelecek bir haberle siz haklı çıkacaksınız , Ben piyasa ile inatlaşma sevmiyorum . zeynepaktaş paylaşmış 1 saat önce ;
    #EREGL F/K:7,76
    #FROTOF/K:12,18
    #KCHOL F/K:7,05
    #ASELS F/K: 8,89
    #GARAN F/K: 4,41
    #SISE F/K:5,79
    #THYAO F/K:6,26
    bu hisselerim hepsi bist30 da ve resmen tl bazlı usd bazlı sürünüyorlar…
    bunlar ve benzerleri sürününce ilgi âlaka bir türlü yan tahtalara kaymıyor diye düşünüyorum.
    Yanlış anlamayın bunlara rağmen bana kalırsa forumda bu hisseyi en çok öven benim,birçok kişiye göre daha farklı yönleri bana cazip geliyor ancak konjuktürel durumu gözardı etmemek lazım diyorum sadece …
    evet dış pazar çilek ama iç pazar amiral gemisi ve dışarda ilaç üretip getirenlere göre çok büyük avantaj yakalandı,
    stoklu çalışıp tl borçlanıp, döviz biriktirmenin faydası yatırıma dönüşür diye umuyoruz … 3 aylık ims verileri açıklandı ama ben henüz erişemedim, bugün yarın elimde olur, burdan net rakamları paylaşamam elbette

3. Şunu da belirteyim , daha önce forumda ilk çeyrek kârı gelince oha banka mı soydun diyecekler demiştim. hâla bu fikrimin arkasındayım ama gelecek kâr benim beklentilerimi bile aşsa önemli olan piyasanın fiyatlamasıdır. Teknikçi arkadaşlar buraya pek uğramıyor, eski zirveleri olan 35-37 arası hacimli geçilmeden daha yukarıya hareket zor görünüyor. eğer o aralık şiddetli geçilirse gidenler dahil aramıza birçok yeni arkadaş katılabilir.

4.  Alıntı Originally Posted by pharmacIEn Yazıyı Oku
    Şunu da belirteyim , daha önce forumda ilk çeyrek kârı gelince oha banka mı soydun diyecekler demiştim. hâla bu fikrimin arkasındayım ama gelecek kâr benim beklentilerimi bile aşsa önemli olan piyasanın fiyatlamasıdır. Teknikçi arkadaşlar buraya pek uğramıyor, eski zirveleri olan 35-37 arası hacimli geçilmeden daha yukarıya hareket zor görünüyor. eğer o aralık şiddetli geçilirse gidenler dahil aramıza birçok yeni arkadaş katılabilir.
    Aslında paralel düşünüyoruz pek çok konuda. Bazı şeyleri sorgulamamın sebebi, iş körlüğü yaşıyor olabilir miyim, acaba duygusal mı bakıyorum konusunu netleştirmek için. Her halükarda önümüzdeki 6 ay tamam mı devam mı noktasında önemli olacak benim için.
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •