Sayfa 417/1002 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon
Arama sonucu : 8016 madde; 3,329 - 3,336 arası.

Konu: Yatırım Fonları X

islem gormuyor yaziyor yani TEFAS ta islem gormuyor ama bu fonlar var ve gerekli islemleri yapmamiz lazim tesekkurler

ek not. biraz once kontrol ettim tefas a acik olan tum serbest fon lari alma imkani bulmusum usd ve eur lar da var onlara gore linklerimi yaptim, inceleyip karar verip yarin talep ederim..

Alıntı Originally Posted by supremegod Yazıyı Oku
    örneğin FYA, IIS, IAF, HMK, etc. gibi. Bunları alabilmeniz için ilgili portföy sirketinde hesap ayrıca hesap açmanız ve nitelikli yatırımcı olduğunuzu beyan etmeniz gerekiyor.
    Son düzenleme : servetbey; 12-04-2022 saat: 22:38.
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

2. Sri Lanka moratoryum ilan etti
    Sri Lanka Merkez Bankası Başkanı ülkenin yabancı borç ödemelerini durduracağını belirtti.
    https://www.bloomberght.com/sri-lank...n-etti-2303999

Sri Lanka eurobondu bulunduran fon yoktu
    Ama Gana vs içeren fonlar vardı,
    Bu devirde eurobondlarda sıkıntı yaratmaya başlayabilir.

3. Merhabalar, Bugün 5k civarında olan IPV ye saat 12:30 da satış talimatı girmek istedim.

Normalde T+3 günü 15 Nisan Cuma olması gerekirken 19 Nisan Salı gününü gösterdi. Amerika da tatilde yok bugünlerde bildiğim kadarıyla ama niye böyle olmuştur bilgisi olan var mı arkadaşlar.

4.  Alıntı Originally Posted by Ege35 Yazıyı Oku
    Merhabalar, Bugün 5k civarında olan IPV ye saat 12:30 da satış talimatı girmek istedim.

Normalde T+3 günü 15 Nisan Cuma olması gerekirken 19 Nisan Salı gününü gösterdi. Amerika da tatilde yok bugünlerde bildiğim kadarıyla ama niye böyle olmuştur bilgisi olan var mı arkadaşlar.
    Cuma günü Kutsal cuma(Neredeyse her yer tatil)
    Pazartesi Paskalya(Londra vs tatil)

5.  Alıntı Originally Posted by myfinans Yazıyı Oku
    Cuma günü Kutsal cuma(Neredeyse her yer tatil)
    Pazartesi Paskalya(Londra vs tatil)
    Teşekkürler, bu nedenle 2 gün atıyormuş demek ki.

6.  Alıntı Originally Posted by Black Mirror Yazıyı Oku
    Degisken fonlarda getirileri kestirmek,tahmin etmek guc ama yinede paylasayim.

Bazi fonlarin guncel dagilim raporlarina gore tasidigi hisseler;

https://docs.google.com/spreadsheets...it?usp=sharing

Bol kazanclar, saygilar.
    Son dagilim raporlarina gore guncelledim. Normal olarak 31 Mart tarihinden bu yana cogunun hisseleri degismis olsa gerek. Bugun baktigimda tablodaki cogu fonda tefasta yayinlanan degerlere benzer sonuc goremedim.

Tge icerisindeki lon:ngas degerini tablo cekemiyor. Duzeltemedim.

Aoy abd yenilenebilir enerji sirketlerine yatirim yapiyordu agirlikli olarak. Avrupa alternatif enerji sirketlerinede yer vermis en son portfoy dagiliminda.

Daha once konusulmustu Hktas hissesini cogu fon tasimiyor. Son zamanlarda oldukca yukseldi, belki bu nedenle. Fon yoneticileri bir firsat goremiyor olabilirler.

7. MJB fonunun yapmış olduğu ödeme için şirket ile görüştüm merakımı giderdim. Bir dönem fon için eksik değerlendirme yapılmış bir nedenden dolayı o dönemde fonu bulunduranlara yapılmış ödeme.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

8.  Alıntı Originally Posted by Lemon Yazıyı Oku
    MJB fonunun yapmış olduğu ödeme için şirket ile görüştüm merakımı giderdim. Bir dönem fon için eksik değerlendirme yapılmış bir nedenden dolayı o dönemde fonu bulunduranlara yapılmış ödeme.
    Yapacakları tek şey değer hesaplamak onu bile kaçırıyorlar ve biz, oradan oraya zıplayıp, akıllı yatırım stratejileri uygulayacak, son derece profesyonel ve tuttuğunu koparan bir yatırım hizmeti bekliyoruz

Bu arada Strateji Yatırım, Atak Değişken fon açıyor, Ata yatırım da Birinci Hisse Fonunu Kar Payı Ödeyen Hisseler Fonuna çeviriyor. Acaba Azimut'un ki gibi altı ayda bir kar payı dağıtacak mı?

Bir de bizim borsanın uçmasına ve muhtemelen de bu enflasyonist ortamda da daha yükselecek olmasına rağmen, TEFAS en çok satan fon kısmında haftalardır para piyasası fonları krallık kurmuş durumda. Bir terslik yok mu sizce de?

Sayfa 417/1002 İlkİlk ... 317367407415416417418419427467517917 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •