Sayfa 113/1122 İlkİlk ... 13631031111121131141151231632136131113 ... SonSon
Arama sonucu : 8971 madde; 897 - 904 arası.

Konu: Banka Mevduat faizleri ARTI PUAN/tezgah altı faiz oranları) - VI

1. Bankaların ortağı dövlet. Zopa ellerinde kafalarına çökmüşler. Ne globalde, ne yerelde en dokunmayacağım hisseler bankalar. Globalde de aynı vaziyet. Açın bakın DeutscheBank ne hale gelmiş borsada.

ytd

2.  Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dudunun dediği gibi en ucuz ne , Banka hisseleri, Garan 2001 krizinde en dibi 1 dolardı , şimdi hala 1 dolar...2000 de YKB 7.2 görmüştü , 12 dolar yapıyordu , şimdi 0.5 cent bile değil....
    Devlet bankaları ise sudan bile ucuz...Yönetim değişirse ilk topuklayacak olanlar bunlar...
    İyide 2001 yılında garanti alan 20 yıl sonra başladığı noktadaysa bu kötü bir yatırım olduğunu gösterir.
    Bu durumda banka hissesini uzun vadededen ziyada dönemsel alıp satmak gerekir.
    Son 20 yılda döviz bazında yükselen azda olsa temettü veren hisseleri bankalara tercih ederim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Eski evler icin arsa payi olarak maliyet almak lazim sanirim.......

Alıntı Originally Posted by bahri Yazıyı Oku
    ankara bahçelievler de 50 yıllık bakımsız asansörsüz en üst kat daireye 1500k isteyen bir ilan gördüm iş çığrından çıkmış Keçiören ovacık da yeni evlere 2500k isteniyor Keçiören alt gelir grubunun tercih ettiği bir ilçe üstelik inanılmaz rakamlar dönmeye başladı kim kimi düdüklerse bu gidişle karavan da yaşam bizde de yaygınlaşır
    yatirim tavsiyesi degil bilgi amacli yazilmistir

4. https://www.amerikaninsesi.com/a/min...ı/6527869.html
    “Mesela bende şoför çalışıyordu iki tane. Ben çıkarttım, bir haftadan beri kendim çalışıyorum mecburen. Hafta sonu çalıştırıyorum yedekçiyi. Neden, çünkü çok fazla para bırakmadığı için. Lastik ona keza, bakım ona keza. Başa çıkamıyoruz, Allah yardımcımız olsun” dedi.”

“Taksi şoförü İbrahim Velioğlu, zammın ardından yolcu sayısının yüzde 70’e yakın azaldığını söyledi. VOA Türkçe’ye konuşan Velioğlu, “İlk gün iyiydi, kimsenin haberi yoktu. İkinci gün biraz daha azaldı. Üçüncü gün biraz daha. Çünkü taksimetreyi gören müşteriler dağıldı. İlk gün binen bir daha binmedi. Ne oldu şimdi, yüzde 70’e yakın bir kaybımız oldu. Alışır mı müşteriler, bu şartlarda ne kadar alışır bilemeyiz. Ama bayağı bir kayıp var. Ben olsam ben de binmem”

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

5. Forum KKM ile uyuşturucu etkisinde gibi uyuşmuş...

Görüş bile belirten yok nerdeyse...

Dolar oranı bile soran yok.

Herkes 3 aylık bağlamış yıllık yüzde 17 ye fit olmuş gibi...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

6. Analiz yapan yok, bari başkanlarının analizlerini tweet lerini paylaşalım...
    KESİNLİKLE YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.
    Sadece Kendi Düşüncelerimdir. Buna göre işlem yapmayınız.

7. 1,5 yıl önce 900 bine satılık olan daire şu anda 3,750 000'e ilanda
    Satar yada satamaz bilemem ama fark olağanüstü boyutlarda.

%300 artış demek.

Ne dolar, ne altın ne borsa hiçbir şey buna yetişemez.

%17 kkm falan hikaye olarak kalacak.

Alıntı Originally Posted by heval Yazıyı Oku
    Dudunun dediği gibi en ucuz ne , Banka hisseleri, Garan 2001 krizinde en dibi 1 dolardı , şimdi hala 1 dolar...2000 de YKB 7.2 görmüştü , 12 dolar yapıyordu , şimdi 0.5 cent bile değil....
    Devlet bankaları ise sudan bile ucuz...Yönetim değişirse ilk topuklayacak olanlar bunlar...
    garanti 1’dolar normal üstü balon zaten , gerçek sahibinin biçtiği fiyat da bu

Sayfa 113/1122 İlkİlk ... 13631031111121131141151231632136131113 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •