endeksin düşecegini tahmin edercesine bu günü bulup 239 a kadar götürüp oradan mal çıkışı yapmadıysa güzellemeler devam eder gibi ama benim gördügüm kadarıyla baya bir işlem yaptı ki bu da verdiklerini geri almak için biraz sallar gibi geliyor kendime söz vermiştim 228 i geçerse1000 lot alış 237 yi geçerse bir bin lot daha diye ilk gerçekleşti ama ikinci için üzerinde kapatması gerekir diye vaz geçtim bu hafta belli eder ya 258 e veya 288 e kadar her 1000 likleri döşerim spek efendiye kimse kızmasın dostlar bu tahtacı bunu hakediyor 10 sefer bu şekilde bizi strese sokmasaymış der hayırlısı ve hayırlı kazanç dilerim tabi tahtacı ve patron hariç onlar canımızı çok yaktı onlar zıkkımın kökünü yesin![]()
kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline
220 altına alışmıştık, bırakın rahat uyusun bari..
Deniz dibinden inci çıkarmak isteyen; vurgun yemeyi göze almalı..
Şirketimizin Aliağa İlçesi Çakmaklı Mahallesi sınırları içerisinde bulunan mevcut liman tesisleriminiz her birinin 100'er metre uzatılması için planlanmış bulunan "İskele Kapasite Artışı ve Dip Taraması" projesi için, T.C. Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından 28.01.2022 tarih ve 2824510 sayılı yazısı ile verilen "ÇED Olumlu Kararının" iptali istemiyle, T.C Çevre,Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı aleyhine İzmir 6.İdare Mahkemesi Başkanlığı'nda 2022/555 Esas numarası ile dava açılmış olduğu 17.03.2022 tarihinde bildirilmişti.
Davacının, yürütmenin durdurulması talebiyle bakanlık aleyhine açtığı bu davaya, İzmir 6.İdare Mahkemesi 2022/555 esas numarasıyla, yürütmenin durdurulması isteminin reddine, 2577 sayılı İdari Yargılama Usulü Kanunu'nun 20/A maddesi uyarınca bu karara itiraz yolunun kapalı olması nedeniyle kesin olarak karar vermiştir.
Söz konusu dava kararı şirketimizin 2022 yılı limancılık faaliyetlerini etkilemeyecek olup, gelişmeler kamuoyu ile paylaşılacaktır.
Yatırımcılarımıza saygı ile duyurulur.
SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Üst üste 8 gün tavan yapar artık
Ytd
Sent from my iPhone using Tapatalk
Asla yatırım tavsiyesi değildir
Yer İmleri