Sayfa 716/1007 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 5,721 - 5,728 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    şimdi aracı kuruma gitmeden online hesap açmak iyi güzel de , arkadaş daha 4 işlem , kar zarar maliyet hesaplaması yapmayı bilmeyenler var , o iş nasıl olacak. Online hesap aç gel borsada al sat yap. Sonra ekranda al sat yapacak gün içinde , maliyetine aracı kurumun hesap özeti kısmından bakacak , orada sadece alımların ortalama maliyeti yazar al- satlarla oluşan maliyeti göstermez tabii bunu bilmeyecek yurdum insanı , zararda olduğu pozisyonu karda olduğunu sanıp kapatacak falan.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    bazı aracı kurumlarda da şöyle bi şey vardı , sen viopta atıyorum 28,00 maliyet ile pozisyon aldın , ertesi gün aracı kurum senin alış maliyetini değil gün sonu uzlaşma fiyatını sallıyorum 28,50 yi maliyet olarak gösterir hesap kısmında. Yanlışa düşersin oraya bakarsan. Bunları bilmeden borsada işlem yapan zaten bir çok yurt paydaşı varken bir de yenileri geliyor.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

3. ''Aşırı hız yapan hayaller, gerçeklere çarparak durur.''

Charles Bukowski

4. Yatırım yapacak olana snırsız imkan dediler Hektaş bedelli açıklıyor, endekse daha yeni girmişti. Oran olarak çok değil ama BIST30 bedelli yapılacak en son yer olmalı.

Muhtemelen yerini sağlama almaya çalışıyor, BIST30 a tekrardan girmek isteyenler ile arayı açma niyeti olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5.  Alıntı Originally Posted by dva glaza Yazıyı Oku
    ''Aşırı hız yapan hayaller, gerçeklere çarparak durur.''

Charles Bukowski
    Denge de kutsal bir söz olabilir.
    Bin kişi hayal kurar bir kişi gerçekleştirir.

Gündüzleri hayal kuramıyorum, gece gördüklerim de gündüz saçma geliyor. Dün rüyamda bir banka genel müdürü borsaya 140 milyon euro girdi dedi, ben de abovv dedim. Gündüz uyanınca o kadar para haftada girip çıktığı için saçma oldu.

Komşum o kadar düşünme kafadan dal diyor. Dün bir vaiz bir söz söylüyorsun hayatın kararıyor demiş.

https://www.youtube.com/watch?v=P2M4nfpiNLc
    Fatih çıtlak hoca evet - fatih çıtlak hoca pot kırıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    şimdi aracı kuruma gitmeden online hesap açmak iyi güzel de , arkadaş daha 4 işlem , kar zarar maliyet hesaplaması yapmayı bilmeyenler var , o iş nasıl olacak. Online hesap aç gel borsada al sat yap. Sonra ekranda al sat yapacak gün içinde , maliyetine aracı kurumun hesap özeti kısmından bakacak , orada sadece alımların ortalama maliyeti yazar al- satlarla oluşan maliyeti göstermez tabii bunu bilmeyecek yurdum insanı , zararda olduğu pozisyonu karda olduğunu sanıp kapatacak falan.
    Borsayi oynamak olan goren yatirimci mazot olmaya mahkum… amaci yatirimsa eger zaten kendi arastirip ogrenip bir sure sonra bunlara vakif oluyor.

7. Bir tanıdığım ABD'de önce fikir ve proje geliştirilir sonra para bulunur, Türkiye'de önce para soruluyor diyordu.

Ben de önce parayı bulalım sonra onu haracayacak yeri bir şekilde buluruz diye düşünüyorum. Kültürel bir durum olabilir, değişmesi çok zor.

Melek yatırımcı diye bir kavram Türkiye'ye de geldi. Bir kaç melek yatırımcının videolarını youtube'da izledim. Potansiyeli olanlara yatırım yapıyorlar.

8. Projeksiyon, tahmin veya öngörü ile hayali karıştırmamakta fayda var.

Geçen fiyatı rekor kıran bir finansal enstrüman ile ilgili BBHT'de analist konuşuyordu, bu fiyat seviyesi daha önce görülmediği için biz de bilemiyoruz vs uzun uzun açıkladı.

Geçen yıl petrol eksiye düşerken ben de alsam mı dedim sonra bu eksiye düşer hepden zarar ederiz diye içimden geçti neyse ki girmedim hakikaten eksiye düştü.

Ama çocukken kablolar canımı sıktığı için kablosuz elektrik olabilir mi diye düşündüğümü hatırlıyorum. Lisede olsam o tip hayal kuramazdım. Şimdi kablosuz şarj vs olabiliyor, en azından sokaklarda elektrik direkleri azaldı. Çok bilgi aynı zamanda hayal kurmaya engel olabiliyor.

Sayfa 716/1007 İlkİlk ... 216616666706714715716717718726766816 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •