Sayfa 133/1195 İlkİlk ... 33831231311321331341351431832336331133 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,057 - 1,064 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
    İmamoğlu’nun hapsi istendi
    İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun, 31 Mart 2019 seçimlerinin iptal edilmesinin ardından yaptığı basın açıklaması sonrası açılan davada mütalaa açıklandı. İmamoğlu'nun 4 yıl 1 aya kadar hapisle cezalandırılması istendi.

https://www.sozcu.com.tr/2022/gundem...tendi-7085824/

Çok iyi olur,böylece adaylığıda kesinleşmiş olur,sıkıysa hapse atın...aklıma hemen şu geldi namuslular namussuzlar kadar cesur olmadıkça o ülkeden hayır beklemeyin,ışıklar işinde uyu sen İsmet paşam.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,061
     Alıntı Originally Posted by nikrece Yazıyı Oku
    Bakırları satarlar.
    Sarı liralar bittimi acep,gerçi onların ingiliz kasalarında olduğunu biliyorum

Erdoğan: Yurt dışında yaşayan vatandaşlarımızın, mavi kart sahiplerinin ve bankalarımızda hesap açtırma şartlarına sahip yabancı ülke vatandaşlarının yararlanabileceği YUVAM Hesabı, döviz cinsinden yüzde 4 getiri garantisi veriyor

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan : Hiçbir karşılık beklemeden ülkemize hizmet etmeyi sürdüreceğiz, tek ilham kaynağımız milletimizdir. Bir dönem partimiz içinde yer almış ancak daha sonra farklı sebeplerle teşkilatlarımızdan kopmuş kardeşlerimize ulaşmaya özel önem ve öncelik veriyoruz. AK Parti teşkilatları olarak kardeşlik ve kucaklaşma seferberliği başlatıyoruz. / NTV

Erdoğan : Suriye'den Ukrayna'ya kadar yaşanan hadiseler Cumhur İttifakı'nın Türkiye'nin kilit taşı olduğunu göstermiştir

Erdoğan : Sürekli kavga eden birbirlerine çelme takan 28 Şubat ittifakı bırakın 2023 seçimlerini Allah'ın izniyle 2023'ü bile göremeyeceklerdir. Türk milletinin demokratik kazanımlarına el koymak isteyenler daha öncekiler gibi yine kaybedeceklerdir. Türkiye'de siyasetin adresi de merkezi de AK Parti'dir Cumhur İttifakı'dır. 6’lı muhalefetin tek yaptığı sosyal medyadan birbirine ayar vermektir. Milletimiz o masayı kimin kurduğunu, hangi kirli pazarlıkların yapıldığını biliyor.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

Erdoğan : Türkiye'nin bugünündeki sıkıntıları çözmenin ötesinde yarınlarını da kurtaracak adımlar atıyoruz. Kur dalgası ekonomimizi etkilediğinde var gücümüzle milletimizin yanında yer aldık. Her kesime destek sağladık. Gelişmiş ülkeler başta olmak üzere her yerde yükselen enflasyonun yol açtığı sıkıntıların haberlerini takip ediyoruz.

Erdoğan, emeklilerin bayram ikramiyesinin 1.100 TL olarak yatacağını açıkladı. / Haber Global

7. [emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji2959][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji35][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji83][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji879][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89][emoji89]

SM-A505F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Twinkle twinkle little star,
    Soon you won't be twinkling anymore.....

8.  Alıntı Originally Posted by seer Yazıyı Oku
    Ben emekli değilim, bu verilen 1100 TL ye de karşıyım, saçma sapan bir ücret çünkü bunu emekli olan herkes alıyor, emekli olup durumu çok iyi olan tanıdığım insanlar var, kim bunlar;
    Yurtdışından emekli olmuş aynı zamanda Bağkurdan, SGK dan emekli olmuş aylık geliri 20 bin TL üzerinde olan emekli gurbetçiler
    Arsa zengini, arsasına ev yaptırıp bilmem kaç daire almış emlak zengini emekliler
    Emekli olmuş esnaflıga devam eden ve iyi para kazanan esnaf emeklileri
    Taksi minübüs sahibi emekliler
    THY de pilotluk yapan TSK emeklileri
    Emekli gözüken iş adamları
    Milletvekilleri ve hem emekli hem çalışan geliri aylık 10-15 bin TL üzeri olan birçok emekli
    Misal Sn Cumhurbaşkanı bile emekli

Bu kişilere 1100 TL neden ödenir ? Paran çok olsa koyacak yerin olmasa yine de bu kişilere 1100 TL verilmez
    4250 TL ye çalışan bunca insan varken zengin emeklilere 1100 TL ödemek normal insanın yapacağı bir iş değil

Ve bu çarpık konuyu gündeme getiren bir tane siyasetçi yok,her gün her konuda ahkam kesen Kılıçdaroğlu,Akşener,Davutoğlu, özgür özel,Cemal enginyurt dahil, çünkü onlarda alıyor 1100 TL yi ve hiç biri bunu bana neden veriyorsunuz, salakmısımız demiyor !!!

Şu forumda bile vardır durumu çok iyi olup bu 1100 TL yi alan emekli vatandaş )))
    Yanlış anlama olmuş, ben almaması gereken zenginlerden dolayı saçma sapan ücret dedim
    Düşük ücretli emekliler için ise çok cüzi bir miktar, onlar İçin de ayrıca saçma sapan bir ücret

Ama geliri hali vakti yerinde olup ta devletten bu 1100 TL yi alan insanların ahlak ve vicdan sahibi olduğuna inanmıyorum, nasıl içine sinerek amacı fakiri sevindirmek olan bir parayı alıp harcayabiliyor gerçekten iğrenç ötesi, konunun basında gündeme gelmemesi de enteresan, basın da da bayağı godoman ve bu parayı alan emekli sayısı az değil galiba

Sayfa 133/1195 İlkİlk ... 33831231311321331341351431832336331133 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •