-
21.04.2022 Perşembe
XU030YVADE 2841.50-2886.75 gördü 2883.75(uzlaşma 2881.75) kapattı ..
İstanbul borsası bir bütün olarak TL bazlı en yüksek seviye ve en yüksek kapanışını yaptı ..
Alemin longerlerine bir kere daha tebrikler ..yakışır
Hayat hoş gerisi boş
-
O kadar MOST dedim ,5 günlük EMA dedim falan filan ama kendi dediğimi yapmadım ..mesleğimi bilen bu alemde 2 kişi var reelde ..yakından uzaktan finansla alakası yok ..hadi ben finansçı değilim amator takılıyorum ..ee ..Sevgili Selçuk Gönençler var ..çok sıkı bir teknik analizci ..adamın dilinden 8 günlük basit Ho DÜŞMEDİ yıllarca ..kasım-aralık 2021 o müthiş rallide hemen düştü oyundan ..ki fiyat 8 günlük hareketli ortalama üstündeydi ..
Hayat hoş gerisi boş
-
-
onun için biliyorum falan filan değil ..defalarca sigara örneğini verdim ..5 yaşındaki çocuğa sorsan zararlı olduğunu söyler ..zaten bunu sana satan firma üstünde sağlığa zararlı diyor ..bi de üste para verip alıyoruz ..o firma üste para verse almamız lazımken ..
Hayat hoş gerisi boş
-
Onun için böyle hayatları yalan üstüne olanlara bakmayın ..bunlar hep kazanır nedense ..bir tane real time online pozisyonları yok ..kendi bildiğinizi yapın ..kendinize güvenin ..
Hayat hoş gerisi boş
-
Ben defalarca kaybettim defalarca da kazandım ..hepsi de online ..zerre yalan yok ..herkes şahit ..
gene kazanırım gene kaybederim ama hiç kimse mert45 yalan yazdı diyemez ...
Hayat hoş gerisi boş
-
Şimdi bu kadar kazançtan sonra hepsini kaybettikten sonra biraz ara vermek lazım ..
https://youtu.be/bdso4qwyul0
Hayat hoş gerisi boş
-
Vobyvade gece seansında 2881.75
Hayat hoş gerisi boş
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules