Sayfa 129/586 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 1,025 - 1,032 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1. Kendinize yeni bir liman bulun nerden alırsanız alın aşşağıya veriyorlar benim görüşüm bu kaç sefer az az aldım her sefer hüsran neden kimseye kolay yok kazanamazsınız hele birde borsa düşer ise o zaman görün bakın temettü galan dinlemez basarlar aşşağıya dikkatli olun alana da satan da hayırlı olsun umarım kazanırsınız

2. Gün içinde 12.44'den 13.04'e çıktı ama kapanış 12.74, saçma sapan hareketler.
    Haftalık kapanışa bakacağız.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.!!!

3. Deniz yatırım portföyünden TTKOM çıkardı yerine ccola koydu. Aracı kurumlar fiyatı belirliyor, biz peynirden tırtıklayan fareler gibi pay kapmaya çalışıyoruz kardan.

Yazılarım yatırım tavsiyesi değildir.SM-M307FN cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazılarım kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir...

4. perşembeye yüzde 10 civarı temettü haketmiş olacağız.2 iş günü sonrası çekebiliyoruz.aynı gün bürüt temettü oranı olan 1.40 kuruş civarı fiyatı düşmüş olacak.
    acaba bu karlılık sürdürülebilirmi diyenler olacak.
    aslında bu kar ttkom için çerez parası.
    şirketi bu duruma düşüren haririnin kötü yönetimi olmuştu.
    şirket 5 yıl önceki kur atağında ağır döviz borçlarının katlanması sonucu ağır darbe yemişti.
    şimdi durumu düzeltti.döviz borçlarını tl ye çevirdi.bunu 7 tl civarı yaptığı için 2.döviz atağından olumlu etkilendi..
    şirket fiber altyapısının %95 ini tamamladı.
    uzun süre enflasyonu düşük göstermek için faturalara az zam yapılması gelirlerini yeterince arttırmamasına neden oldu.
    ama geçte olsa bu zamlar yapılıyor. mobile zam yapıldı. internetede hazirana ertelendi.
    bir olumlu taraf ise sahiplik sorunu son buldu.devletin alması olumlu bir adım oldu.artık imtiyazın uzatılması ve 5 g lisansının verilmesini bekleyeceğiz.
    işin özeti hisse zaten dolar bazlı en geberik fiyatlarda.iyi yönetilirse uyuyan devin uyanışını izleriz.50 - 60 lı fiyatlar bile bu şirket için ucuz kalır o zaman.....
    yazdıklarım yatırım tavsiyesidir. beni dinleyin görün ebenizinkini.

5. ereğlide güzel hisse ama ben türk telekomu tercih ediyorum.ereğli dolarize bir hisse . gelirleri stokları satışları dolar cinsinden olduğu için , kur atağında hemen karını katlıyor. tabi buda hisse fiyatının en önce yükselmesine yol açıyor. ttkom normal olarak geriden geliyor. ben pirimsiz telekomu tercih ediyorum...

6. https://www.youtube.com/watch?v=ZZvMdn5V-zE
    oğlum lokum dağıt arkadaşlara....
    güzel bir gündü tüm dökülmeyenler lokumu haketti

7. asıl soru şu olmalı. (bilanço mutlaka iyi gelecektir sonuçta tekel yani ) temettü verimi ne olacak . ben hiç ihtimal vermiyorum bir daha bu kadar yüksek oranlı temettü versin . bunu yapan tek kurum var oyak . oyak satın alırsa bu fıyatlar bir daha görülmez
    Son düzenleme : Rowing; 25-04-2022 saat: 23:07.

8. Diyelimki perşembe 13,40 kapattı, cuma 12 açtı. Temettü konusu kapanacak ve hisse gelecek beklentisiyle fiyatlayacak. 12 lerde kalması için yeterli beklenti var mi sizce. Son 6 ayı dikkate aldığımızda yüksek temettü verimi nedeniyle endekse göre bir tik yukarda. Düzeltme yapıp endekse paralel hale gelir mi.

SM-J710FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR.

Sayfa 129/586 İlkİlk ... 2979119127128129130131139179229 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •