ACSEL Solo 2022/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 15,919,308
22.04.22
Piyasa Değ.=382,121,388
F/K=7.91
PD/DD=3.60
Yıllık Değişim:
Hasılat=%393
EFK=%523
FAVÖK=%960
NET Dönem Kar=%496
ACSEL Solo 2022/3 Aylık DÖNEM KARI (ZARARI): 15,919,308
22.04.22
Piyasa Değ.=382,121,388
F/K=7.91
PD/DD=3.60
Yıllık Değişim:
Hasılat=%393
EFK=%523
FAVÖK=%960
NET Dönem Kar=%496
Acsel ciro 73m kar 15.9 milyon.
Ciro detaylarına baktım;
Ihracat ciromuz 56milyon gelmis.
Yurtici satis 16m
Demek asagidaki hesap bize asagi yukari bir fikir verecek... en azindan ihracati tahmin edecegiz...
Ortaklara hayirli olsun.
SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Muhtesem gozukuyor ana kalemler. Detaya hsonu bakacagim. Benim muhafazakar tahminim hafta basinda yazdigim gibi 50m ciro 7-8m kar bandindaydi, iyimser tahminimde bile kabaca 70m ciro 10m kar diyordum ama marjlar cok daha iyi duruyor.
Son 2 ceyreklik satislar usd ortalama kuruyla 5m usd bandinda kabaca. Yil sonu rakamlarindan sonra dedigim gibi, lotlara sahip cikma zamanidir.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Beklenenin uzerinde güzel bir bilanco ! Korku yok artik Acsel yatırimcısına..iHep inandık , güvendik , sahiplendik... Tabiki onlarda bizi yaniltmadilar mahcup etmediler.. Evet aynen devam insallah sirketle ilgili proaktif büyümeye eylem ve gelismelere...
Haliyle temkinli ve muhafazakarda olsa forumda bilanco ile ilgili veri bilgi gorüs yorum paylasan katki sunan ! Tüm paydaslara , kardeslerimize tesekkur ederim...iyi ki varsiniz.. Evet HEG kardesimizin dedigi gibi ; hayirli olsun hepimize... ytd
Herşey güzel ama kafama takılan nokta şu ;
8,8 milyon finansal yatırım adı altında KKM ye para yatırıyorsun ( kurumlar vergisi avantajı var )
amaa gelgelelim 8 m kısa vadeli kredi çekiyorsun ( %15,65 faizle)
Umarım şirket için yararlıdır bu tutum.
yoksa bu ne perhiz bu ne lahana turşusu diyeceğim
2) Yatırım da daha başlamamış galiba maddi duran varlıkta büyük bir değişiklik yok
Zengini fakir eden müsrif evlattır .Memuru fakir eden süslü avrattır .Fakiri fakir eden kuru inattır
Endeks global sebeplerden duzeltmesini yaparken Ilk etapta 2021'dekj usd bazli zirvesine yol alicaz gibi.
tamami kisisel goruslerim olup hicbir sekilde yatirim tavsiyesi icermez.
Yer İmleri