Originally Posted by
şef
borsanın güçlü yükselişlerinde oranlar yüksek oluyor sanırım. muhtemelen önümüzdeki aylarda yükseliş olmayacak. bu vade isgyo vade sonunda eşitlenecek gibi. % 30 , % 50-100 enflasyonist ortamda bana yeterli gelmez.
Varlık bazında yine yüksek oranlar görülebilir. Ancak piyasanın sığ olması istediğiniz miktarda parayı yüksek orandan değerlendiremeyebileceğinizi gösterir. Ytd.
Az sayıda varlık için Vade içinde 1-2 kez roll etmek (boşaltıp yeniden poz açmak) mümkün olabilir. Cuma akşam üstü ve bu sabah portföyün %90 civarı kar aldı (sadece isgyo kar al yapmadı). Bugün onun la poz açtım. Daha önce nisan vade de her 100 tl için 134 tl lik arbitraj yaptığımı yazmıştım. Bu gün itibariyle her 100 tl için yaklaşık 223 tl lik arbitraj yapmış oldum. Bu şekilde getiri artırmak mümkün ama her ay olur mu bilemiyorum. Ytd.
%50-100 enflasyona karşı hangi enstrümanda paranızı değerlendiriyor sunuz? Enflasyonu yenebiliyor musunuz?
Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.
Yer İmleri