Sayfa 211/905 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon
Arama sonucu : 7237 madde; 1,681 - 1,688 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

Alıntı Originally Posted by Radyocu Yazıyı Oku
    ne olacakta dönecek..
    beni ilgilendiren ne olacağı değil, dönüp, dönmeyeceği..
    dönüp yükselirse benim. dönmeyip düşerse palanın.. ben teknikçiyim... pala ile andlaşmam böyle...

eğer haftalıklar bir düzeltmeye girerse güç toplayarak geri döneceğini, ve bu dönüşün 205.55 seviyesine kadar olabileceğini belirttim.. ancak pala bu günkü düşüşü bile frenledi.. bunun nedeni, haftalıklarının olumlu olması olabilir mi acaba..

bunu yaparak haftalıktaki geri çekilme olasılığını bile çöp yapabilir.. bunun için önünde bulunan 4 direnci de geçmesi lazım.. özellikle turkuaz ve mürdüm..bunu yapamadığı sürece benim için ilk senaryo geçerli kalır.. gündüz mal bende, gece mal palada..
    not. yorumlarım kısa vade işlem yapanlar için geçerlidir..

kazancınız bol ve daim olsun..

Son düzenleme : esozcan; 26-04-2022 saat: 22:13.
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

bu gün sarı, yeşilin, üzerine çıktı böyle oldu.. eğer tekrar üzerine çıkarsa benim itirazım olmaz... top palada..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

3. Bir yıldan belli 200 altı al 235 te sat kağıdı oldu bugünde öğleden sonra aynı hareketi yaptırırlar YTD

günlükte dikkat çekici seviyelerden biride 227.00 bu seviye üzeri güzel sarı altı 222.10 altı üzer.. haftalıktaki olumlu görüntüyü günlüklere taşıma paşinde.. sol tarafta olası direnç seviyeleri var.. bunu becerebilirse güzel olur.. ama bu tür senetlerin kuruksuz uçurtma olduğunu da unutmamak lazım.. 3-5 lot ile sağa sola savrulurlar.
    kazancınız bol ve daim olsun..

5. Sa
    Cumleten Kadir gecemiz mubarek ola.
    Bu Mubarek gecede hayirli haberler almak nasib olur Insallah.

Alıntı Originally Posted by Kartalbey Yazıyı Oku
    Sa
    Cumleten Kadir gecemiz mubarek ola.
    Bu Mubarek gecede hayirli haberler almak nasib olur Insallah.
    Âmin inşallah Kartalbey.

Hem genel kurul,
    Hem 1. Çeyrek bilanco,
    Hemi de muhtemel bedelli, bedelsiz haberi bu hisseyi biraz buralarda tutar diye kanaatim var.
    Kadir geceniz mübarek olsun.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Bu yılki toplantı videosu olsaydı güzel olurdu.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Kadir geceniz mübarek kazancınız bol olsun

Sayfa 211/905 İlkİlk ... 111161201209210211212213221261311711 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •