Sayfa 829/1007 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,625 - 6,632 arası.

Konu: Viop XL

1. Geçen ticari kredilere zorunlu karşılık geldi diye haber vardı, ondan önce de hisse ve döviz alacaklara kredi vermeyin diye haber vardı.

Borsada banka kredisi ile iş yapanların kredileri çağrılmış da olabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. pala vade sonuna full long yakalandı...

dowu tahmin edemedi...

dow kamyon şöförü atladı...

artık dönüş çok zor...

el mecbur üst vadeye geçicek zararla...

3. Gmt hocam yakin vadede islem yapsaniz daha iyi degil mi. Aralik vade al sat arasi 30 puan oynuyor nerdeyse

4. şöyle şılaaabss diye tabanda gormeyi de engelliyor artik yeni yeni icatlar..neymiş devre kesici..lenn seneleeeeeer onceleri bir seansta %20 eksilere yapistiydik ta öldükmüy dü..ertesi günler %20 lerle hobbadanaa yukari..korkunun da bir tadı vardi coşkunun da..hicbirseyin tadı kalmadi..boşuna mi diyorum bu son turum bist icin diye.keyfi yok..

5.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Gmt hocam yakin vadede islem yapsaniz daha iyi degil mi. Aralik vade al sat arasi 30 puan oynuyor nerdeyse
    benim gibi stopsuzun tekini yakin vade de en yakin duvara yapistirirlar duvardaki resminle avunur gonlum çalarlar akşama kadar

6.  Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    pala vade sonuna full long yakalandı...

dowu tahmin edemedi...

artık dönüş çok zor...

pala nin uzun şeysinin pozunun yani fenni süynetçisi olmak bana nasip olur inşallah..sizin ki kısa,pozunuz yani diye dalga geçiydi namissiz

7. Sn Akçay hocam
    Teb'in kalan 165 bin long'un ortalaması 2050.
    Nasıl zarar yazacak
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    pala vade sonuna full long yakalandı...

dowu tahmin edemedi...

artık dönüş çok zor...

SM-G975F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by KaraKemal Yazıyı Oku
    ..
    savaş patladığından 2038 ile yılbaşı seviyesini test eden endeks savaş rallisi ile 41 işlem gününde yüzde 41 yapmış, aslında endeksten 90 puan traşlayan temettüleri de dikkate almamız lazım, gerçek getiri yüzde 45.. iki ay için hiç de fena değil.. biraz düzeltme yapmasın mı şimdi ? son çıkışın fibonacci düzeltme seviyelerinde 0.22 desteği, 20-günlük ortalama ve momentum çizgisi 2660- 2680 bölgesine işaret ediyor, yani ilk elde bi 80-100 puan marjı var gibi aşağıya

ilk eli hemen hemen tamamladı gözüyle bakıyorum, yarın ilk yarıda bi miktar eksi görürsem shortları kapatırım, gün sonunun pozitif oynancağını düşünüyorum

garanti oyunbozanlık etti, çarşamba akşam açıklayacak olduğu bilançoyu pazartesi sabahına aldı, beklenti üstü 8.2 milyar kar açıklarken, çağrı fiyatını update etti.. yüzde 5 artı yazması bilançoya tepkisini değil, update edilen çağrı fiyatına yakınsamayı ifade etti

akbnk bilançosu perşembe, ykbnk bilançosu cuma.. düzeltme bilançolar öncesi yapılıyor gibi bi hava var- şimdi garan bilanço tepkisini veremedi çünkü başı bağlı 15.00 TL limiti var, akbank başı açık, 8 milyar gibi bi çeyreklik kar yollarsa 2022 kar beklentisi 25-30 milyara güncellenir, yani <2 f/k.. bankalar bilanço sonrasını yukarı oynar gibi düşünüyorum

pair severler için long xbank / short x30

Sayfa 829/1007 İlkİlk ... 329729779819827828829830831839879929 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •