Sayfa 835/993 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 6,673 - 6,680 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

Adalet Bakanı : Hakimler ve mahkemeler kimseden emir ve talimat almazlar,kimsenin tavsiye veya telkinine göre de karar vermezler. Anayasaya,kanuna ve hukuka uygun vicdani kanaatlerine göre karar verirler.

Adalet Bakanı : Türkiye bir hukuk devleti dir.
    Hiç kimse kendini mahkeme veya hakim yerine koymamalıdır.İstediği gibi karar çıkmadığında mahkemeleri “Kurgulanmış mahkeme”, verilen kararları da “Talimatla verilmiş kararlar” olarak nitelemek, hakimlere ve yargıya açık bir hakarettir.

Adalet Bakanı : Görülmekte olan bir dava üzerinden yargıyı,hakim ve savcıları,hedef alanları,hakaret ve tehdit edenleri kınıyorum.

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    ben ilkeli bir insanım , vijdanımı ( eğer varsa ) ve sezgilerimi ( çokça varlar ) , aklın süzgecinden geçirdikten sonra (( her zaman değil kısa vadeli tradingde manuel işlemlerde , aklın dışarda bırakılarak yapılan sezgisel alım satımlar bütün başarılı kısa vadeli traderlarda ön plandadır )) öznel rasyonel kararlar alarak ilkelerimi pekiştiririm.
    pekişen ilkeler özgelenen vaziyette bana aittir. yani öznel olduğu için subjektif kavramlarla ukteye nakş etmiştir. onun içün replika etme ne olur özgün ol başarı seni bulur... düzen ve tasnif içinde , alternatifli seçenekli ve farklı düşünebilmek... işte budur sözlerim
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
    fırın sütlaçı 30 tl 'den yazıyorlar , garsona dedim ki yanık kısmı sizde kalsa 25 den olur mu ... bi sorup geleyim dedi
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    6,956
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Adalet Bakanı : Hakimler ve mahkemeler kimseden emir ve talimat almazlar,kimsenin tavsiye veya telkinine göre de karar vermezler. Anayasaya,kanuna ve hukuka uygun vicdani kanaatlerine göre karar verirler.

Adalet Bakanı : Türkiye bir hukuk devleti dir.
    Hiç kimse kendini mahkeme veya hakim yerine koymamalıdır.İstediği gibi karar çıkmadığında mahkemeleri “Kurgulanmış mahkemeâ€, verilen kararları da “Talimatla verilmiş kararlar†olarak nitelemek, hakimlere ve yargıya açık bir hakarettir.

Adalet Bakanı : Görülmekte olan bir dava üzerinden yargıyı,hakim ve savcıları,hedef alanları,hakaret ve tehdit edenleri kınıyorum.
    Rahip Bronson, Türk kökenli Alman gazeteci Deniz Yücel...
    Yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by turali Yazıyı Oku
    Rahip Bronson, Türk kökenli Alman gazeteci Deniz Yücel...
    Cemal Kaşıkçı Davasını Suudi Arabistan'a Satan AKP, Gezi Parkı Davası İçin Gelecek Teklifleri Bekliyor. Hedef Yıllık 1 Milyar Dolarlık Dava İhracatı...

http://zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=404470

şey hafiften dikleşmeye çalışıyor
    ucunu gösterince birisi tepesine vuruyor
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    şey hafiften dikleşmeye çalışıyor
    ucunu gösterince birisi tepesine vuruyor
    Hatrı sayılır yumoşlar elimde patladı. Dolara döndürmek için vakit ayırmadım.
    Parite düştükçe düşüyor MK.

8.  Alıntı Originally Posted by EGEDUK Yazıyı Oku
    Hatrı sayılır yumoşlar elimde patladı. Dolara döndürmek için vakit ayırmadım.
    Parite düştükçe düşüyor MK.
    olsun üstad onun bi yeri var sarı gacı hiç tınlıyor mu? kim camı açsa adres soruyordur diye kafayı içeri daldırıyo

Sayfa 835/993 İlkİlk ... 335735785825833834835836837845885935 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •