Sayfa 215/980 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon
Arama sonucu : 7840 madde; 1,713 - 1,720 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Şu şartlar altında tam bir sürpriz. Teşekkürler. Bekleyip çok yüksek bedelsiz verse mi iyi olurdu böylesi mi?
    Her halükarda bedelsiz candır. Şahsen hiç kimse ummuyordu.
    Herkese hayırlı olsun.

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    Kanaat edelim ki bereketlensin.
    Hemen özülmeyin.

Bir bakarsınız yatırım amaçlı bir bedelli çıkıverir.

Kadrin kiymetini bilmek şuuruyla KADİR gecemiz mübarek olsun inşallah.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    En azindan kagit cogalacak. Tahta asiri sigliktan kurtulacak insaallah.
    iskele projesi yapimi icin uzerine bir bedelli de cakabilir dedigin gibi.

3.  Alıntı Originally Posted by cemmer97 Yazıyı Oku
    Mercek2 ve Akrep4401, birbirinize karşı gösterdiğiniz hoşgörülü, affedici ve özür dileyici davranışlarımızda dolayı ikinizi de kutluyorum. Günümüzde pek kalmayan ve hasret kaldığımız örnek bir davranış. Bizleri mutlu ettiniz.
    teşekkür ederim sevgili dostlar egerki birilerini bilmeden kırdım veya incitmişsen onlardan da özür diler şu mubarek kadir gecesinde haklarını helal etmelerini rica eder tüm müslüman aleminin kadir gecesini de hayırlara vesile olmasını dilerim.

gelelim hissemize inanın bende yok geçen hafta endeks düşecek diye 1700 lot vardı komple 235-236 larda verdim elinde olan dost ky arkadaşlara da hayırlı olmasını dilerim bu hissede patron ve tahtacıya pek ters köşe olmayın bagfaşda sermaye artışından sonra hisseyi götürdüler daha önceki sermaye artışlarında da aynı bıktırma operasyomları yapmışlardı bu yüzden galyana gelip benim gibi kaptırmayın ve er geç yukarılara gidecektir bu türlerde çok bulunmuş bir ky olarak sizlere bunu belirtmek isterim
    bazı arkadaşlar bedelli ister bence yanlış düşünce imkb de bedelli hisse ancak sermayesi çok düşük fiyatı baya yükseklerde olan hisseler için iyi olur ama bu türlerde bedelli demek ky yi soymak demek olur ve hisseyi bir avuç büyük götürür tabi topluysa bu yüzden ben şahsen 1000 tl altında hiç bir bedelliye girmem ve katılmam da.
    Son düzenleme : mercek2; 27-04-2022 saat: 20:46.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Somewhere in the moon
    Gönderi
    7,050
     Alıntı Originally Posted by akrep4401 Yazıyı Oku
    Uslube bak terbiyesiz herif
    boshver hep böyle yazar bu

bedelsiz hayirli olsun ...
    Yazdıklarım Yatırım Tavsiyesi Değildir.
    Dürüstlük çok pahalı bir hediyedir ucuz insanlardan beklemeyin

5.  Alıntı Originally Posted by Dvk_Psh Yazıyı Oku
    boshver hep böyle yazar bu

bedelsiz hayirli olsun ...
    sevgili kardeşim bilmeden anlamadan yaftayı yapıştırma lütfen şimdiye kadar kime ne yazdım da hep böyle yapar bu dediniz kime ne yapmışım söylersen bilecegim o cevap verdigim arkadaşdan da özür diledim ve sorun çözüldü yanlış anlaşılma ortadan kalktı lütfen ateşe körükle gitmeyin vebal alıyorsun veya beni yanlış tanıyorsun.
    aynen sn esentepenin de dedigi gibi benim hayıflanmalarım bazı hadsiz patronlar ve ky yi bıktıran çalıp çırpan tahta yapıcılar yani kendini bilmez spek geçinenler içindir .
    sn esentepe teşekkür ederim bu dostane düşüncelerinizden dolayı.
    Son düzenleme : mercek2; 27-04-2022 saat: 21:17.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

6. Arkadaşlar ben sayın mercek2'yi birkaç ortak kağıtın forumlarındaki yorumlarından tanıyorum. Tahtacı ve patron için sitemler eder haklı olarak ama hiç kimse için bilerek bir hakarette bulunmaz. Yanlış anlaşılan bir durum ve zaten erdemlik yapıp özür dilemiştir. Büyütülrcek bir durum da kalmamıştır.
    Herkese hayırlı olsun. İnşallah hakettiği yeri bulur.

Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    205.55 görür mü bilemem ama dönüşü muhteşem olacak..
    dedem tavla oynarken şöyle derdi '' yemeden şükretme '' ne zaman dönecek ve muhteşem olacak o zaman şükredeceğiz..

temelle takas ile işim olmaz ama teknik her zaman bir koku verir.. demek ki bu bedelsizin kokusuymuş.. zamanında kartonda böyle kokmuştu hatta son gün sıkılıp satışa bile yazmıştım.. o gün pala almadığı için kızmıştım ama sonra almadığı için şükretmiştim.. yarın harekete başlarsa bu benim son mesajım olur... gidenin arkasından konuşmam dedikodu olur..

kazancınız bol ve daim olsun..
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

8. Sayın esozcan dedemiz tam bir bilgeymiş. Borsa için tam isabet ...
    Ne yapacakları belli bile olmaz. Saygılar katkılarınız için.
     Alıntı Originally Posted by esozcan Yazıyı Oku
    dedem tavla oynarken şöyle derdi '' yemeden şükretme '' ne zaman dönecek ve muhteşem olacak o zaman şükredeceğiz..

temelle takas ile işim olmaz ama teknik her zaman bir koku verir.. demek ki bu bedelsizin kokusuymuş.. zamanında kartonda böyle kokmuştu hatta son gün sıkılıp satışa bile yazmıştım.. o gün pala almadığı için kızmıştım ama sonra almadığı için şükretmiştim.. yarın harekete başlarsa bu benim son mesajım olur... gidenin arkasından konuşmam dedikodu olur..

kazancınız bol ve daim olsun..

Sayfa 215/980 İlkİlk ... 115165205213214215216217225265315715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •