
Originally Posted by
Desidero74
Ali Cemal , osman kavala denilen yerli soros herşeyi yapmış dahi olsa , hukuken hak ihlali ile ve keyfi karar vermeyeceksin , nedir yani kararı üst mahkeme bozarsa bak bizde hukuk işliyor mu diyeceğiz .
Esasen oyun da kurallar varsa kurallara uy , başkası daha iyi oynuyor diye kuralları degistirebilirsin ama kaç kere sonra bedelini ödetirler .
Artik dünyada görüşünden emin olduğum insan grubu olarak sadece ibraniler kaldı . İbrani olmayan pek çok meşhur insan abd de kabala vb. çalışıyor .Bu da ilginç Madonna vb.. de dahil , Angelina Jolie nin baba si Jon Voight bile Bizi de yahudiliğe kabul edin diye yalvarası durumdalar .
Senin 200 mlyn avro fazla geldi adamlara kendileri bedavaya da bassalar kolay vermezler .Daha doğrusu kıymetini anlamadılar pr çalışması yapman lazim .
Burayı da isimsiz bayağı bi ziyaretçi izliyor.
Eyvah Desideroda yahudi sempatizanı oldu. 
İlginç olan, bu gerici sapık hırsız tarikatları yaratanlar ibraniler. Devletlerdeki büyük hırsızları yaratanlar ibraniler.
Hırsızlarla din adamlarına kızıp ibrani sempatizanı olanlarında ayrı incelemeye tabi tutulması gerekir.
Halkın yanına inip basit örnekle anlatayım.
Moiz denen bir adam var benim komşu diyelim. Bu moiz, diğer mahallede fakir aileleri bulup paraya ihtiyacı olan delikanlılara para verip benim eve taş attırıyor, bahçeye pislik attırıyor, evimden hırsızlık yaptrıyor. Çocuklarımı dövdürüyor. Moiz beni her gördüğündede gülüyor, iyi davranıyor, ahlaklı davranıyor, işinde gücünde görünüyor.
Ben bu yanlış yönlendirilmiş delikanlılara kızıp Moiz düzgün diye ona sempati duyuyorum.
Moiz böyle yaparak eni sonu beni ve ailemi fakirleştirip kendisine köle yapacak. Çocuklarım, torunlarım hepsi kölesi olacak. Beni eşit kabul etmiyor, etmeyecek. Etse böyle yapmaz. Beni hep hayvan olarak görüyor, görecek. Bu çok açık. Yaptıkları çok açık.
ibranilerin yaptığı tam olarak budur. Moiz'in ne mal olduğu açık. Bunu bildiğim halde ben neyim.? Nasıl bir psikoloji içindeyim.? Niye geleceğimi karartan Moize sempati duyuyorum.?
İşte bunu incelemek gerekir.?
Moiz zengin diyemi ona sempati duyuyorum, güçlü diyemi.?
Ağır olacak ama benim Moize karşı duyduğum hisler, bursalı badeci hocaya biat edenlerle benzer görünüyor. Acaba stockholm sendromu bu davranış tarzını açıklarmı.? Yoksa insanoğlunun güçlüye tapma eğilimimi.? Yoksa özellikle makak larda olan güçlü hiyerarşik yapının uzantısımı.?
Bunu düşünmem gerekir. Desidero nun davranışı, çok üst düzey eğitim görmüş, global firmalarda çalışmış bir arkadaşımda da var. yani olayın eğitimlede alakası yok. Direk yapımızla alakalı olmalı. Tabi iki kişiden örnekle olay açıklanmaz da, dünyanın genel durumuda böyle.
KKTC de oylama yapın, sizi 100 yıldır her fırsatta katleden yunan'ınımı istersiniz her yıl size maaş gönderen bizimi.? Çoğunluk yunan der. Çünki yunanlılar daha refah yaşıyor görünüyor. Yunan olursak aynı rafahı yaşarız diye düşünüyorlar.
Olay gelişiyor, bir yerlere varmaya başladım. Aklıma norveç ve isveçliler geldi. Normalde bunlar kuzeyin yerlisi değil. Afrikadan gelen zencilerin kuzeyde binlerce yıl kalması sonucu beyazlaşmış halleri.
Peki kuzeyde ne yaptılar.?
Oranın yerlilerini olan Eskimoları(İnnüit) kısırlaştırdılar çoğalmasınlar diye. Norveç ve İsveç yerli kadın ve erkekleri kısırlaştırıldı. Eskimo dediğimiz soy innüitler, orada kısırlaştırıldılar. Afrikalı zenciler, innüitleri ilkel ırk olarak gördü ve onların üremesini istemedi. Kısırlaştıranmı ilkeldir, kısırlaştırılanmı.? Hangisi.?
Kısırlaştıran diyorsanız, ibraniye sempati duymanız normal.
Du yaw, başa döndüm. Niye sempati duyuyon emşerim. KKTC olarak yunanlıların yanına geçsen adam sana eşit davranmayacak, lağım temizletecek. Almanya da olduğu gibi. Tabi Almanyada Türkler hızla çoğalıp orayı eni sonu ele geçirecekler. Fazla medenileşenler eni sonu yok olurlar. O sebeple ibraniler hep vahşi tutuyorlar kendilerini. Bakın olayı çözmek üzereyim. 
Dünyadaki 330 labaratuvarda hedefleri olan soyları yok etmek için biyolojik silah geliştirenler bunlar. Slav(Rus, Ukrayna, Moldova, Belarus) genetiğini inceleyip onu yok edecek virus geliştiriyorlar. Aynısını Çinli, Türk ve diğer soylarada yapıyorlar. Geçmişte yaptıkları katliamları yaz yaz bitmez.
Her neyse, düşünmem lazım. ibraniyi değil, onların ne mal olduğu açık, Desidero ve saz heyetini düşünmeliyim.
200 milyon AVRO dan aşağısı işime yaramaz. İstiyorlarsa ben buradayım. Onlara insanları katletmedende herkesi kalkındırarak amaçlarına ulaşabileceklerini uygulamalı olarak göstereceğim. Daha mutlu olacakları ve aynı hedefe varacakları yol göstereceğim. Mevcut yöntemlerinde kulelerde kalın duvar ve koruma ordusu arkasında saklanıyorlar. Benim yöntemde saklanma ihtiyaçları olmayacak, öldürmeye çalıştıkları halklar onları kucaklayacaklar.
Du yaw. bazıları kucaklanmaktan hoşlanmaz. Belki sebep budur.
İsimsiz girenler arama motorların dan girenlerdir. Her konudan bahsettiğim için gelen çok olur.
Yazmamışsam, pozisyonum aynen devam ediyor demektir.
@NeAcaipDunya
Yer İmleri