Sayfa 223/906 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 1,777 - 1,784 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1.  Alıntı Originally Posted by furki Yazıyı Oku
    Tahtacının bu hareketleri beyhude hareketlerdir.. Dirhem dirhem biriktirdiğimiz lotları, bir meltemde uçurtmayacağız.. Oyun henüz başlamadı zannımca
     Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    BRÜT TAKAS a hazır olun.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    bak ne güzel bir çıkarım tahtacının amacıda zaten bürüte sokmak bu yüzden bu hareketlere izin veriyor
    ytd deli saçmasıdır

NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

Selim kardeş bol kazançlar inşallah beklediğine değer

Alıntı Originally Posted by nilkiz Yazıyı Oku
    Selim kardeş bol kazançlar inşallah beklediğine değer
    ALLAH razı olsun üstadım.
    Cümlemiz inşallah kazanırız.

Yolumuz uzun ve çetrefilli.

Temettü, bedelsiz, arkasinda belki bedelli haberleriyle büyük firtınalar kopacak bu tahtada.

Forumun en cok fırtınalı hissesindeyiz.

Birbirimize karsı saygı sınırlarımızı da aşmasak iyi olur.

Kırmayalım birbirimizi.
    SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. bugün endeks bayrama malda girmek istemeyenler yüzünden eksi kapatacak gibi .bizimki böyle havalarda daha çok düşme fırsatını hiç kaçırmadı bugüne kadar. istediği kadar hikayesi olsun düşer , huyunu şettiresiceler.

6. Minnacık minnacık tabana doğru gidiyor..
    Ben senin gibi kağıdın....fabrikasında 1982 yılında şantiye şefi olarak çalışmıştım..
    Sende emeğim var...

Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku

Birbirimize karsı saygı sınırlarımızı da aşmasak iyi olur.

Kırmayalım birbirimizi.
    ben de bu sözünüze katılıyorum.. bir birimize karşı biraz daha hoşgörülü ve saygılı olmakta yarar var.. benim de kusurum olduysa özür dilerim..

senet halen günlükler sorunsuz devam ediyor.. dalgalanmalar olacaktır ancak yeşil ile beyaz birlikte hareket ettiği sürece yükseliş potansiyeli devam eder ayrılma olup yeşil yataya dönerse stop seviyeleri belirlenmelidir..

turkuaz, leylak içinden çıkar ve taşıyıcı olarak yoluna devam eder ikisinin birleştiği yer dikkatle takıp edilmelidir.. şimdilik görünürde sorun yok.. iyi çalışmalar..

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

hikayenın adı, yeşil beyaz, parelel olduğu sürece güzel.. yeşil ve beyazın üstü güzel altı üzer.. (kısa vade işlemler yapanlar için)

Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve grafikler ''Yatırım Danışmanlığı'' kapsamında değildir ve kesinlikle al-sat tavsiyesi içermez.

Sayfa 223/906 İlkİlk ... 123173213221222223224225233273323723 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •