Sayfa 875/1007 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon
Arama sonucu : 8053 madde; 6,993 - 7,000 arası.

Konu: Viop XL

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    traderler ve yatırımcılar 5 günlük risk istemiyorlar...darp olur,savaş olur vs...

2.  Alıntı Originally Posted by gmt® Yazıyı Oku
    haziran vade düşüşle farki kapatsa biraz keske..bu ne bicim iş, fark 10-11..gelin long açin hic yukselmeden aradaki farktan tokadi yapistiralim yattigimiz yerden diyorlar sanki..
    dostum merak etme.... er geç kapatacak... ama sert düşüşü görelim bir... ondan sonra kısaları kapatır uzuna geçersin.... maliyetin nerelerde bilmesemde en mantıklısı o.... çünkü o düşüşten sonra dönüş başlar

3. Hazıran vade de fiyat farkı yüksek yazan arkadaşlar var
    teorik fiyata göre problem yok gibi duruyor
    yanı şuan anormal bir durum yok gibi

4.  Alıntı Originally Posted by yemekci Yazıyı Oku
    Hazıran vade de fiyat farkı yüksek yazan arkadaşlar var
    teorik fiyata göre problem yok gibi duruyor
    yanı şuan anormal bir durum yok gibi
    gün sonunda görelim bakalım fiyatı... o zaman anlarız teorik mi retorik mi

5. BIST30 daki dandik bilançoların (tcell-ttkom-asels-tkfen) çoğu bitti. Henüz gelmeyenlerin büyük kısmı iyi gelecek.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    ankara
    Gönderi
    3,047
     Alıntı Originally Posted by kamil79 Yazıyı Oku
    satta hala dostum.... vade değişiminde sert hareketler olmaz zaten..... bayramdan sonra yapar yapacağını.... bir anda verirler... kimsenin düşmez dediği anda
    Hiperenflasyon döneminde borsada düşüş beklemek...bilmiyorum... tankın önünden ekmek kırıntısı toplamak gibi bir durum bu .. kazanırsın belki ama motivasyonun bu yönde olduğu için kazanacağın paranın 10 mislini kaçırırırsın...
    biliyorsunuz ya işte yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir falan...filan...

7.  Alıntı Originally Posted by acm Yazıyı Oku
    Hipertansiyon döneminde borsada düşüş beklemek...bilmiyorum... tankın önünden ekmek kırıntısı toplamak gibi bir durum bu .. kazanırsın belki ama motivasyonun bu yönde olduğu için kazanacağın paranın 10 mislini kaçırırırsın...
    ya dostum... sanki ağzımdan şu kadar düşecek, bu kadar düşecek gibi laf çıkmış....düşüş bekliyorum diyorum ama gidipte günlerce sürecek bir düşüşte bahsetmiyorum... yapacağını bir günde yapar sonra döner yukarı gider.... ama neden o sert düşüşü kaçıralım ki
    ayrıca kısa vadeli hangi yöne gidiyorsa o yöne pozisyon alıyorum sürekli..... sürekli her gün çıkış olamaz ayrıca.... adamlar arada bir malı birilerine devreder... ardından mutlaka silkeler..... bir de unutmadan bizde enflasyon yıllık 1 milyon değil

8. bist donchian orta kanali kirmadi,kirarsa lassa saglam sa lassa mi pirelli mi ne bileyim aaağbi..

Sayfa 875/1007 İlkİlk ... 375775825865873874875876877885925975 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •