Sayfa 44/151 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon
Arama sonucu : 1204 madde; 345 - 352 arası.

Konu: ALBRK - Albaraka Türk Katılım Bankası A.Ş.

1. Elimde bir tek lot bile yok ben başka bir hisseye bağlıyım ama gözümde burada ve bakın elimde olmadığı halde yazıyorum ve elimde yokken önceden de yazdimda hisse özellikle buralardan çok güzel yerlere gidebilir.

Dayı ile bazı konularda burada ters düşünüyoruz ama bir birimize ithamlarda bulunmuyoruz bende haymatlas gibi düşünüyorum biraz, ama haymatlas her alış satışın onlar tarafından yapıldığını düşünmesi kısmına katılmıyorum.

Amaaaaa bedelli sürecinde ki olaylar gerçekten çok karışık ben kendimce tek soru soruyorum.
    "Acaba satışlar cengizin mi?" Yada "cengiz ne yapmaya çalışıyor" diye değil.

" Ruchandaki Alıcılar tarafında olanlar ve özellikle Info kim?"

Hangi baba yiğit büyük bir satış varken alır hatta bu satışı ısrarla karsilamaya çalışır yani bırak daha aşağıdan al neden daha aşağıdan almıyor zaten karşında satış konusunda "kararlı bir atom" var.

2.  Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    1) Sayın sahonun pungar i ' biz aptllar' demişsin iğneleyici bir şekilde hani akilliyiz bilgiye ihtiyacımız yok gibisinden ama bölünmüş fiyat olan 1.25 ten bölünmeden önceki 2 TL maliyetli olanın zararının kapanması için %60 yapması gerektiğini düşünüyorsun?

2) bdayiyi galiba spek veya patronun adami olmakla sucluyorsun ama adam "ben çıktım bedelliye katilmayacagim" dedi. Bende bdayi öyle yazınca zaten başka bir hisse vardı aklımda ve bedelliye pek katılmakta istemiyordum ve bedelli için parada ayirmamistim hisseden çıktım. Yani bdayi etkili oldu satmamda, eğer bdayi spekse o dönem girin mi der mantiken çıkın mi der? Eğer spekler hisse düşmeden önce satın diyorsa başka hisselerde tanıdığın spekler varsa bana isim ver onlarida takip edeyim sayın pungar. Neden biliyor bu adam hisse 1.50 iken hisseyi övüyordu hisse 2.10 a gitti bu nasıl bir spek böyle millete para kazandıran.
    Şahonun pungarı (ne demekse) dikkate alınacak birisi değil ve muhtemelen ergen yaşlarinda birisi kendisi. (Cunkü tüm yazilari böyle düşündürtüyor) İşi ve vizyonu forumlarda millete sataşmak ortalığı karistirmak. Gormek isteyen rtalb ve glryh topiclerine bakabilir.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Şahonun pungarı (ne demekse) dikkate alınacak birisi değil ve muhtemelen ergen yaşlarinda birisi kendisi. (Cunkü tüm yazilari böyle düşündürtüyor) İşi ve vizyonu forumlarda millete sataşmak ortalığı karistirmak. Gormek isteyen rtalb ve glryh topiclerine bakabilir.

SM-M515F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

rtalb deki yazılarını okudum , glryh de aynı kişinin hissesi a1 kapıtal de Murat Gülerin

Bu tipler mokuyla bile kavga eder , rtalb 60 lıralar dan 15 lıra lara düşmüş

malıyeti yüksek olmalı ki , dengesini yitirmiş , herkese saldırıyor

işin ilginci albrk nın dinamıklerinden bile haberi yok şu ortamda analız bekliyor

neyse yinede yolu açık olsun ,

4. Dayı senin görüşlerin benim için önemli buralardan albrk alınır mı? Neler bekliyor bizi?

Alıntı Originally Posted by temel analizci Yazıyı Oku
    Dayı senin görüşlerin benim için önemli buralardan albrk alınır mı? Neler bekliyor bizi?

yorum yapmak çok zor be komutan

yarın ruçhan tahtasının kapanışını görmeden bir şey diyemem

taşlar yerine otursun öyle yorum yapayım

Cengiz hisseye geldiği günden beri çok hatalar yaptı ,ama böylesi hatayı tarih bir daha yazmaz

bundan önceki bedellide 36 milyon lot bedelliye katılmayan vardı

yine katılmayan olur diye hisse 2 lıranın üstüne çıkınca verdim

kendimi emniyete aldım , talep olursa dönüp 5 on kademe yukarıdan alırım

diye düşünürken umut bağladığımız adam ruçhan sattı ne diyeyim

önümüzde iyi geleceğini tahmin ettiğim bilanço var en yakın

16 sında genelkurul var , genelkurul çok sert geçer diye tahmin ediyorum

genelkurul a gıdermiyim gitmezmiyim karar veremedim

memlekete gitmeyi düşünüyorum , büyük ihtımalle elektronik ortamdan katılırım

Sayfa 44/151 İlkİlk ... 3442434445465494144 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •