-
Endeks çıkarken düşer endeks düşerken de düşer...
Operasyon çocukları...
-
Bir sonraki dip 8 li rakamlar 10.5 den bir miktar ekleme yaptım dün bu şimdi 10.5 üzerine geçirtmez çünkü önceden hep öyle yaptı😱
-
Ben 15 lerden beri hemen hemen her yerden ekleme yaptım ama hiç bir zaman aldıktan sonra hadi iki kademe çıkayım olmadı... Aldım düştü aldım düştü sanki görüyorlar benim aldığımı operasyon çocukları...
Sattım aldım maliyet düşürdüm ama yok bana mısın demiyor...
Gelsin artık 7 mi 5 mi ne geliyorsa... Bedelli yapmadıkça sorun etmem... Bedelli yaparsa sıkıntı olur...
Ayrıca bilançoyu göreceğiz kasadaki parayı nasıl değerlendirdiklerini çok merak ediyorum. TL olarak tutup enflasyon karşısında öldürmüyorlardir diye ümit ediyorum... Ayrıca yıllık karı enflasyon altında artıyorsa daha az kar anlamına geliyor rakam olarak yüksek görünse de...
Bu hisse benim için batak oldu resmen... Ak yatırım 20 TL hedef verip mal sattı ortadan kayboldu ne bir analiz ne bir ses[emoji57]
Alan aldı veren verdi bir güzel soygunu yaptılar...
Ytd.
-
Allah belanı versin doğru düzgün yeşil oldugu bi gün bike yok gün içi dışı hep eksi tühh sanaaa paramız pjjjj olduuu 1.5 senedir
-
Fonet acaba hbys yi aşarak aşağıdaki yazılım işine girer mi
Türkiyede sağlık bilişiminde kaç büyük şirket var
Benim bildiğim Fonet Akgün probel 2 tane daha var
Kim yapacak bu işi
Tabii kısa vadeli iş değil bugünden yarına yani orta uzun vadeli iş
İstekliler 6 ay içinde başvuracaklarmış
Metnin bir bölümü isteyen gerisine bakar

Belki de hiç girmezler bu işe bilmiyoruz
Haber sadece
Kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
-
Donlar aşşağı yeni haftaya merhaba...
-
Ey fonet neden düşüyorsun?
Fonet: Endeks çıkıyor!
Ey fonet neden düşüyorsun?
Fonet: Endeks düşüyor!
Operasyon çocukları paramızı çöp ettiler...
-
Yakın nda alt pazara alırlr bunu hacim yerlerde çok büyük pişmanlık on kez düşünün yeni alacajlar ytd
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri