No animal will sleep in a bed /with a sheet. Duyda sakın inanma .
Kendime masallar.!!
Masallar dünyası.!!
Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!
yanılmayı o kadar isterdim ki EKO başkan hakkında. görüşlerimin doğru çıkması beni kahrediyor. Kılıçdaroğlu'na da yazık oluyor.
ayriyetten otobüs üstünde bayramlaşma mı olur ? bayramlaşmak bu mu ? miting yapar gibi bayramlaşma mı olur ? gazeteciler ve bazı yazar çizerleri* ( onları ben gazeteci kabul etmiyorum) doldur otobüse , memlekete bayramlaşmaya git iyi be... bütün doğu karadenizi turla. yani atıyorum antalya'nın her şey dahil tatil köyünde doğan birisi sallıyorum kırklarelinde belediye başkanı olsa , ben memleketime bayramlaşmaya gidiyorum dese , bütün antalyayı , hızını alamayıp burduru ispartayı mersini kahraman maraşı hatayı osmaniyeyi adanayı mı otobüs üstünde dolaşacak ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
https://www.howandwhys.com/ex-cia-sa...-surrounds-us/
Ex-CIA Officer’s Alien-UFO Encounter: Says ‘There’s A Whole Other Reality That Surrounds Us’
@erefefik
Ilk paragraflar ile uyumlu bir görüş hayvanlar ile kütüphane örneği ... https://m.youtube.com/watch?v=lyu7v7nWzfo ... çevremizde gördüğümüzü algılamamız için ilk başta beynimize program yüklenmiş olmalı
Olay dün yaşanıyor,Kadın Doğum hastanesi yangın merdivenini temizlemek için çıkan bayan personele hastane dışından 2 kişi el-kol hareketi yapıyor,biri fermuarını indirip aleti gösteriyor,hemen hastane güvenliğine haber veriliyor oda polisi arıyor,polis suç üstü yapıyor,yakalıyor,bu şeref yoksunları afgan çıkıyor ve serbest bırakılıyorlar,SERBEST KALIYORLAR...Bunların bu memlekete girmesine göz yumanların,işledikleri suçlara rağmen görmezden gelinmesini sağlayanları ve buna rağmen türlü karanlık düşüncelerle bunları destekleyenleri,3 maymunu oynayan muhalefeti.......
Yer İmleri