Sayfa 935/993 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon
Arama sonucu : 7944 madde; 7,473 - 7,480 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XVI (16)

1.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    Şu adamdan başka aklı başında siyasetçi yok piyasada.
    Aynen, benim de çok dikkatimi çekmeye başladı. Anketler de oy oranı 3 e katlamış.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

2.  Alıntı Originally Posted by kafkaf Yazıyı Oku
    Aynen, benim de çok dikkatimi çekmeye başladı. Anketler de oy oranı 3 e katlamış.
    15-20 gün önce bu vatandaştan bahsettiğimde oyları bölme falan diyordu forum ahalisi. Şimdi çoğu benden daha ZP'ci olacak.

Oyları asıl bölen bu 6'lı masacı pasif, sinik muhalefet.

3.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    15-20 gün önce bu vatandaştan bahsettiğimde oyları bölme falan diyordu forum ahalisi. Şimdi çoğu benden daha ZP'ci olacak.
    :-) Her şey çok hızlı gelişiyor/değişiyor.
    Burada yer alan yorumlar, kişisel görüşlere dayanmaktadır. Bu nedenle, yatırım veya al/sat tavsiyesi olarak değerlendirilmemelidir.

4. E-devlet üzerinden yaklaşık 10 senedir süren C*P üyeliğimi de sonlandırıp ZP'ye transfer ettim.

ytd

Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    İyice öldük bittik dedikleri an gelirse belki 3-5 atarım yine piyango bileti niyetine ama oralara gelmemize daha çok var.

ytd
    usta bir değeri yok alma

6.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    E-devlet üzerinden yaklaşık 10 senedir süren C*P üyeliğimi de sonlandırıp ZP'ye transfer ettim.

ytd
    Bu bolme gayretleri ise yaramaz, millet neyin ne oldugunu artik gordu,biliyor.

7.  Alıntı Originally Posted by Econfin Yazıyı Oku
    usta bir değeri yok alma
    Biliyorum da ben eski coinciyim. Şeytana uyabilirim. Ponzi monzi ama dünyada keriz de bitmez. Güzel yerden girilirse bir tur daha sağlam para bırakabilir.

ytd

8.  Alıntı Originally Posted by Patrick Bateman Yazıyı Oku
    E-devlet üzerinden yaklaşık 10 senedir süren C*P üyeliğimi de sonlandırıp ZP'ye transfer ettim.

ytd
    Hayırlısı olsun :-)

Sayfa 935/993 İlkİlk ... 435835885925933934935936937945985 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •