Doğrudur sn. Küçük yatırımcı, parayla iman kimde belli olmaz. Bir iki arkadaşa da söylemiş idim herhalde canını sıktık ama sıkmasın ne yapıyor ise devam etsin hep diyorum senelerdir bu forumdayım 1 yıldan kısa taşıdığım poz çok azdır, pek çok kağıdımda ise yılda 3 5 işlemle uzun vade taşırım. Arkadaşlar da öyle.SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Originally Posted by güccükyatırımcı
 Originally Posted by güccükyatırımcı

Alıntı yaparak yanıtla
  Alıntı yaparak yanıtla

zamaninda geçiş yapmak zor ky olarak ucuz diyoruz ama piyasa ve spek ne derse o oluyor. Bntas 5e 10 a katlamış bir hisse degil diye bende gecen seneden beri 3.20-3.15 altinda topladim ama tahtacinin hesabi farklı. Bu hisse bana gore 3-4 fk arasinda fiyatlaniyor su an ve çok saçma hatta seneye hic zorlanmadan 0.5-0.6 tl temettü verebilecek bir hisse.Sanırsın Ereğli fiyatlamasi yapıyor 30 ml dolarlık şirket ama ne desek bos gerçekten.
 zamaninda geçiş yapmak zor ky olarak ucuz diyoruz ama piyasa ve spek ne derse o oluyor. Bntas 5e 10 a katlamış bir hisse degil diye bende gecen seneden beri 3.20-3.15 altinda topladim ama tahtacinin hesabi farklı. Bu hisse bana gore 3-4 fk arasinda fiyatlaniyor su an ve çok saçma hatta seneye hic zorlanmadan 0.5-0.6 tl temettü verebilecek bir hisse.Sanırsın Ereğli fiyatlamasi yapıyor 30 ml dolarlık şirket ama ne desek bos gerçekten. 
Yer İmleri