Sayfa 210/1195 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon
Arama sonucu : 9554 madde; 1,673 - 1,680 arası.

Konu: Cafe Trend&Trade VII

Erdoğan: Katlanarak artan enerji, gıda ve hammadde fiyatları ne yazık ki tüm dünyada enflasyonu körüklüyor, enflasyon herkesin ortak sorunu haline gelmiştir

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Erdoğan: Kur baskısı ve bozulan fiyatlama davranışı ile mücadele ediyoruz

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    istanbul
    Gönderi
    4,514
     Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Katlanarak artan enerji, gıda ve hammadde fiyatları ne yazık ki tüm dünyada enflasyonu körüklüyor, enflasyon herkesin ortak sorunu haline gelmiştir
    Türkçesi; Bizden size fayda yok,Başınızın çaresine bakın..!!

4.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Sn. watcher46, ya kendimi doğru ifade edemedim ya da siz beni yanlış anladınız.

Siz; Mansur Bey'in iftira, karalama veya alçak dille nasıl baş edeceğini düşündüğünüzü yazdınız.

Ben; bunu sizin düşünmenize gerek yok. Cumhurbaşkanı olacaksa zaten bu konularda nasıl bir mücadele yöntemi belirleyeceğini Mansur Bey ve ekibi bilir, düşünür ve uygular yazdım.

Her işini başkasına bırakmak en basit ifadeyle cahillik ve aymazlıktır. Başkasının sömürgesine, boyunduruğuna girmek demektir. Karşıyım.

Bu seçim mevcut iktidar kazanırsa yapılmış demokratik son seçim olacaktır. Bundan sonra Kazakistan, Kuzey Kore vb. gibi yalandan %75 oy ile tekrar tekrar gelirler.

Biz, muhalifler sorguladığımız için Sn. Ekrem İmamoğlu'nu bile son yaşanan olaylardan sonra ciddi eleştiriyoruz. Oysa ki bir kesim seçmenimiz 3 gün önce dediğinin tamamen tersini bugün söyleyene eleştirmeyi bırak bağnazca sahip çıkıyor.

Bence de oy kullanırken herkes ciddi bir şekilde düşünmeli ve tüm anketlerin şu anda gösterdiği gibi Sn. Mansur Yavaş muhalif kanadın tek başkan adayı olarak hazırlanmalıdır.
    Ayrıntılı açıklamanız için teşekkür ederim,bu ülkeyi gerçekten sevenler için son fırsat,zaman senin görüşün benim görüşüm ayrışması yapacak zaman değil,karşımızda,kendi vatandaşına karşın röntgenci sapıkları savunanlar var,benim millet ittifakını oluşturan partilerden tek isteğim,geçmişte seçimler öncesi olanları hatırlayarak,seçim ve sandık güvenliği için azami çalışmaları,yazınızın diğer kısmına hemfikir olmamak imkansız zaten,iyi günler

5.  Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan:
    - Biz onları asla bu topraklardan kovmayız, kovmayacağız
    - Biz kapımız açık onlara ev sahipliği yapmaya devam edeceğiz, onları katillerin kucağına atmayacağız

Erdoğan: Suriye'den savaştan çıkıp ülkemize sığınan bu kardeşlerimize sonuna kadar sahip çıkacağız
    Yahu,Suriye de savaş falan yok ama tamam diyelim,bu sapık paki ve afganları ne demeye yurda alıyoruz?Ha bu arada biraz din tarihi okuyan biri şu anda yapılmakta olan ensar ve muhacir olgusunun da yorumunun en iyi niyetle yanlış olduğunu bilir...

Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu,Suriye de savaş falan yok ama tamam diyelim,bu sapık paki ve afganları ne demeye yurda alıyoruz?
    Habire çark ediliyor.

Karşıyım o kadar .

İstemiyorum.

Torunlarımın ve Yeğenlerimin kaynaklarını tüketiyorlar.

Taş yerinde ağırdır diye bir söz vardır.

Gönderelim memleketlerine.
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

7.  Alıntı Originally Posted by watcher46 Yazıyı Oku
    Yahu,Suriye de savaş falan yok ama tamam diyelim,bu sapık paki ve afganları ne demeye yurda alıyoruz?Ha bu arada biraz din tarihi okuyan biri şu anda yapılmakta olan ensar ve muhacir olgusunun da yorumunun en iyi niyetle yanlış olduğunu bilir...
    oylar ve işgücü! kaçmasın..
    göçmen oyu, abd demok-rat modeli.
    Memento mori

8.  Alıntı Originally Posted by Zaf.Dogu Yazıyı Oku
    oylar ve işgücü! kaçmasın..
    göçmen oyu, abd demok-rat modeli.
    Benimde aklıma acaba ABD den yeni telefon mu geldi düşüncesi gelmedi değil,salonda konuşmayı dinleyen adamlar bile şaşkın,garip zamanlardan geçiyoruz....

Sayfa 210/1195 İlkİlk ... 110160200208209210211212220260310710 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •