Sayfa 233/906 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon
Arama sonucu : 7245 madde; 1,857 - 1,864 arası.

Konu: EGGUB - Ege Gübre

1. Temettü + Bedelsizler bir gelsin... Limanı da büyütsün karlar artsın hatta bedelli de açıklasın limanı büyütmek için... Buraya yazdıkça birşey olmuyor! Çak-al iyi çalışsın anlaşılan daha toplayamadı, toplayacağı kadarını!!!

Limana tsunami vurmuş haberimiz yok.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    https://merakneguzelsey.blogspot.com/
    Gönderi
    4,470
    Piyasa öyle bir hal aldı ki enflasyondan dolayı sermayesinin 3 katı ilk çeyrekte kar açıklayan şirket beğenilmiyor enflasyon kadar olmadığı düşünülüyor ben hep şuna inanıyorum patron isterse karları yeteri kadar artış gösteriyor istemez ise göstermiyor bunu da genel yönetim giderleri adı altında gizliyorlar çok incelemedim o kadar temel analizci değilim ama bildiğim kadarıyla böyle olaylar var borsanın genelinde ne yazık ki var e şimdi bu şirket bedelsiz veriyor mu verecek temettü verecek mi hisse başına verecek o zaman sabır etmek lazım fiyat ortalamalarına baktığımız zaman neredeyse 1 buçuk senedir aynı yerlerde tüm portföyü buraya yığanlar sıkıntı yaşar çeşitlendiren diğerlerinden kazandıklarını buna ufak ufak destek atarsa gün gelir bu çıkar onlar düşer buradan oraya destek atarsınız belki de bir gün tekrar
    AT yarışı Gibi borsa dan Tüyo bekleyenlere yatırım tavsiyesi içermez yazdıklarım öngörülerim arkadaş sohbeti düşünmek gereklidir almak satmak size aittir çünkü para sizindir ..

4.  Alıntı Originally Posted by eranıo Yazıyı Oku
    Temettü + Bedelsizler bir gelsin... Limanı da büyütsün karlar artsın hatta bedelli de açıklasın limanı büyütmek için... Buraya yazdıkça birşey olmuyor! Çak-al iyi çalışsın anlaşılan daha toplayamadı, toplayacağı kadarını!!!
    ne toplaması be dostum geçen hafta 470 bin lot işlem yapan bu puştlar degilmi yani hisse toplu zaten ama tahtacı ve patron şeref sizlikde birer abide olmuşlar sıktıkça bir halt ettiklerini zanneden piskopatlar her şey yolunda gidiyor ama patron tahtacı ikilisi kan emici vanpirler.
    kurt kuzuyu kaptıgı yeri dokuz defa dolaşırmış
    ben binemeyecegim eşege ot vermem bu biline

5. buradaki tahtacı ve patronun ortak ve danışıklı olduklarından iyice emin oldum gk da bedelsiz açıklıyor tek tavan ve peşinden bilanço gelmeden 470bin lot işlemle malın bir kısmını ky ye yık sonrasında her gün bas aşagıya taaa ki sermaye artış günü açıklanmaya bir kaç gün kalana kadar süründür sonrasında patrondan haberi al vur yukarıya bre dürzüler sermaye artış kararından önce kaç defa 288 e vurdunuz ne vardı o zaman eee ky sögüşleme tabi şimdilerde ise bilançoyu güdük açıkla ky yi kızdır sattır ve götür yukarı siz varya siz yatacak yeriniz yok mezarına itler işiyesiceler.

heyyyy spk siz ne iş yaparsınız çifter maaşlarla birazda bu patronlardan mı nasipleniyorsunuz diyesi geliyor insanın aklına ne denetim ne inceleme vur abalıya misali altta kalanın canı çıksın mı dersiniz.

O kadar beddua aldıki burnu yerden kalkmıyor.
    Biraz dua edin mübarekler.

7.  Alıntı Originally Posted by aslanselim Yazıyı Oku
    O kadar beddua aldıki burnu yerden kalkmıyor.
    Biraz dua edin mübarekler.

sevgili aslanselim azcık adam olamazlar da adammış gibi bari yapsalar dua da eder bu ky ama bunlar dua degil beddua seviyorlar.

Alıntı Originally Posted by mercek2 Yazıyı Oku
    sevgili aslanselim azcık adam olamazlar da adammış gibi bari yapsalar dua da eder bu ky ama bunlar dua degil beddua seviyorlar.
    Sevgili Mercek üstadım.

Mühim olan karanlığa ateş edip nur çıkarabilmektir.
    Tavan yaptığı gün de herkes olumsuza konuşuyor.

Hasta adama iyisin iyisin dense iyileşmesi, iyi adama kötüsün kötüsün dendiginde fenalaşması çok vukubulmustur.

Allah tahtacı ve patronun kalbine merhamet koysun.
    Bu baskılardan vazgeçsinler.

Sayfa 233/906 İlkİlk ... 133183223231232233234235243283333733 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •