Sayfa 463/691 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon
Arama sonucu : 5528 madde; 3,697 - 3,704 arası.

Konu: KLGYO - Kiler GYO A.Ş.

1. STOP yapmanın faydası.. GOZDE müthiş bir alım fırsatı verdi ve vermekte.. Borsamızda mükemmel denen bilançolar bir günde tam ters bir bilanço ile kolayca gömülebilir. FİYAT fiyattır ucuz yada pahalı olup olmadığını bilemeyiz, her şey bir günde değişir. YTD
    Yorumlarım sadece kendim için nottur. Asla yatırım tavsiyesi olarak almayın.

Alıntı Originally Posted by tahminci Yazıyı Oku
    1.25 daha önce yazdığım hedef fiyatımdı 1.24-1.25 aralığından Cuma günü çıktım.
    Şimdi alım için fırsat kolluyorum düzeltme sonrası 1.35 i mümkün görüyorum.
    Bilanço puzzle gibi, çöz çözebilirsen.. YTD
    Tüm mayınları patlata patlata gidiyo)
    35 ede döşeyelim bakalım

3. İlk konut sahipleri için yeni kredi paketi açıklandı.. 2m tl ye kadar aylık ,99 faiz. Bakalım GYO lara etkisi nasıl olacak

4. Muteahhitlerin gerice yörelerdeki evlerinin satilmasına yarar..Ben istanbul Anadolu yakasi kozty.da oturuyorum.35 yıllik masrafli binalar 2 milyon..Yorum sizin...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    İlk konut sahipleri için yeni kredi paketi açıklandı.. 2m tl ye kadar aylık ,99 faiz. Bakalım GYO lara etkisi nasıl olacak
    Betona devammm)
    Neden geçen hafta para girişi olduğu anlaşıldı.
    Bol mayın var bugün🔥🔥

Alıntı Originally Posted by Arif Turgay Yazıyı Oku
    Muteahhitlerin gerice yörelerdeki evlerinin satilmasına yarar..Ben istanbul Anadolu yakasi kozty.da oturuyorum.35 yıllik masrafli binalar 2 milyon..Yorum sizin...

CPH1931 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Ekonomistler faiz inince fiyatların artacağını biliyorlardır herhalde)
    Faiz neden yüksek fiyat sonuç👏👏

7.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Betona devammm)
    Neden geçen hafta para girişi olduğu anlaşıldı.
    Bol mayın var bugün🔥🔥
    Burda da BOFA al- sat , sat- al… ve ciddi lotlarla. Cuma deli gibi sattın, ne oldu da dün aldın eyyy Bofa.

Bilanço gelsin sat. Dön pztesi aynısını yerine koy. Akşamada sürpriz açıklasın ( yeni konut kredileri vs…) Arkasındaki güç belli oldu

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Ekonomistler faiz inince fiyatların artacağını biliyorlardır herhalde)
    Faiz neden yüksek fiyat sonuç👏👏
    Büyükşehirleri yaşanmayacak hale getiriyorlar. Üzerine birde yabancı talebi eklenince, yerlinin barınma şansı azalıyor. İstanbul’ u ortadoğu çöplüğüne çevirdiler. Geçen metro- marmaray yaptım, 6 aya binilmez raylı sisteme

Sayfa 463/691 İlkİlk ... 363413453461462463464465473513563 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •